Πανιώνιος: Παρουσίασε φανέλα και ομάδα με Θανάση Αντετοκούνμπο

Newsroom
ξ

bet365

O Πανιώνιος παρουσίασε ρόστερ και φανέλα ενόψει της νέας σεζόν, με τον Θανάση Αντετοκούνμπο να κλέβει την παράσταση.

Ο Πανιώνιος επέστρεψε φέτος στην Basket League και οι κυανέρυθροι πραγματοποίησαν εκδήλωση για να παρουσιάσουν τους παίκτες ενόψει της νέας σεζόν και τη νέα φανέλα.

Guest ήταν ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, αφού οι φανέλες είναι τις εταιρίας «Antetokounbros». Μάλιστα ο Θανάσης αποθέωσε και την ομάδα της Νέας Σμύρνης που θα παίζει ξανά στην κορυφαία κατηγορία στην Ελλάδα.

Στην παρουσίαση βρέθηκαν και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Κώστας Ρούπτσος, ο προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας, Αντώνης Νικοπολίδης, ο Λεωνίδας Καμπαντάης, όπως και οι παίκτες Τάσος Αυλωνίτης, Νίκος Γιαννακόπουλος. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Θοδωρής Ντάντος και ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης Γιώργος Κουτελακης.

Φυσικά και οι πρόεδροι της ΚΑΕ Παναγιώτης Ηλιάδης, Θεόδωρος Μικρόπουλος, ο Φάνης Χριστοδούλου, ο Άρης Λυκογιάννης, ο Τάκης Τριαντόπουλος. Οι Γκίκας και Κάναντι ήταν εκείνοι που παρουσίασαν την φανέλα.

ξη

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα