Άρης: Φιλικό με την ισχυρή Χάποελ Τελ Αβίβ των Δέδα-Μπέβερλι-Μότλεϊ-Καμπόκλο

Άρης: Φιλικό με την ισχυρή Χάποελ Τελ Αβίβ των Δέδα-Μπέβερλι-Μότλεϊ-Καμπόκλο

Newsroom
Τολιόπουλος

bet365

Με την Χάποελ Τελ Αβίβ Θα κοντραριστεί ο Άρης σε φιλικό την Πέμπτη 12/9.

Ένα πολύ δυνατό φιλικό ανακοίνωσε ο Άρης. Η ομάδα της Θεσσαλόνίκης θα παίξει με την Χάποελ Τελ Αβίβ στο Nick Galis Hall την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου (20:30). Οι Ισραηλινοί έκαναν εντυπωσιακά πράγματα στο μεταγραφικό παζάρι, αφού απέκτησαν μεταξύ άλλων τους Μότλεϊ, Μπέβερλι και Καμπόκλο, ενώ στον πάγκο τους βρίσκεται ο Στέφανος Δέδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 12/09 στις 20:30 θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας με τη Hapoel Tel Aviv, στο «Nick Galis Hall».

Μετά την απόσυρση της συμμετοχής της ομάδας μας από το τουρνουά της Hapoel και τη μετέπειτα ματαίωσή του, η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη του Στέφανου Δέδα την ερχόμενη Πέμπτη, σε ένα πολύ δυνατό τεστ, απέναντι σε ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του BKT EuroCup.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι ένα «κρας τεστ» εν όψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων του ΑΡΗ Midea. Το τελευταίο φιλικό πριν από την πρεμιέρα του BKT EuroCup στην Ιταλία με τη Venezia, θα διεξαχθεί την Πέμπτη 19/09 στο «Nick Galis Hall», κόντρα στην Καρδίτσα.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα εκδοθεί ανακοίνωση για τα εισιτήρια του φιλικού με τη Hapoel Tel Aviv.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα