Παπαθεοδώρου: «Έχουμε πνεύμα νικητή αλλά και καλούς χαρακτήρες στην ομάδα»

Παπαθεοδώρου: «Έχουμε πνεύμα νικητή αλλά και καλούς χαρακτήρες στην ομάδα»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Παπαθεοδώρου

bet365

Ο Προμηθέας Πατρών επικράτησε του Άρη στο Nick Galis Hall στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στάθηκε περισσότερα στη νοοτροπία των παικτών του.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου υποστήριξε αρχικά ότι… «αυτή τη στιγμή έχουμε να διαχειριστούμε απουσίες καθώς δεν είναι διαθέσιμο όλο το ρόστερ, παρόλο αυτά έχουμε και παιδιά τα οποία προσπαθούν πάρα πολύ. Έχουμε καλή ισορροπία μεταξύ μας, προσπαθούμε να βρούμε τη χημεία και τους ρόλους μας αλλά το σπουδαιότερο είναι ότι έχουμε καλούς χαρακτήρες στην ομάδα και το πλέον ξεκάθαρα είναι ότι έχουμε παιδιά τα οποία διαθέτουν τη φιλοδοξία της εξέλιξης».

Ρωτήθηκε για τη μαχητικότητα που χαρακτήρισε την ομάδα του στον αγώνα με τον Άρη. «Είναι κάτι στο οποίο έχουμε συμφωνήσει από την πρώτη στιγμή. Να έχουμε τρομερή μαχητικότητα, γενικώς να μας χαρακτηρίζει το πνεύμα του νικητή και είναι φανερό ότι προσπαθούμε να το ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο στεκόμενοι στη σημασία της κάθε μπάλας αλλά και την αξία της μάχης για την κάθε κατοχή».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα