Συνδυασμός «Πρώτα το Μπάσκετ»: Συνάντηση με Γιάννη Βρούτση

Newsroom
Ο Φασούλας

bet365

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πρώτα το Μπάσκετ», Παναγιώτης Φασούλας και οι υποψήφιοι Γιάννης Μπουρούσης και Περικλής Δορκοφίκης συναντήθηκαν με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση.

Ο συνδυασμός «Πρώτα το Μπάσκετ», είχε συνάντηση με τον Αναπληρωτή Yπουργό Αθλητισμού.

Ο επικεφαλής Παναγιώτης Φασούλας και οι υποψήφιοι Γιάννης Μπουρούσης και Περικλής Δορκοφίκης βρέθηκαν στο γραφείο τού Γιάννη Βρούτση και τον ενημέρωσαν για θέματα που αφορούν στο μπάσκετ.

Άναλυτικά

Ο επικεφαλής Παναγιώτης Φασούλας και οι υποψήφιοι Γιάννης Μπουρούσης και Περικλής Δορκοφίκης πήγαν στο γραφείο τού Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού και τον ενημέρωσαν για θέματα που αφορούν στο μπάσκετ, για τις θέσεις τού συνδυασμού και κυρίως για ζητήματα που πρέπει να αλλάξουν, ώστε το εθνικό μας σπορ να βρεθεί ξανά στον δρόμο των επιτυχιών.

Ο κ. Βρούτσης άκουσε τις θέσεις των τριών πρώην παικτών της Εθνικής ομάδας, αντάλλαξε απόψεις σχετικά με το μπάσκετ, δείχνοντας πως είναι απολύτως ενημερωμένος για όσα συμβαίνουν στο άθλημα.

"Πρώτα το Μπάσκετ"

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα