ΑΕΚ: Πρώτη γνωριμία του Μπράις με τους συμπαίκτες του

ΑΕΚ: Πρώτη γνωριμία του Μπράις με τους συμπαίκτες του

Newsroom
Σι Τζέι Μπράις

bet365

Ο Σι Τζέι Μπράις πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την ΑΕΚ και ήρθε σε επαφή με τους νέους συμπαίκτες του αλλά και τον Ντράγκαν Σάκοτα.

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ Betsson, ο Σι Τζέι Μπράις έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα στο κλειστό της Φυλής. Ο Αμερικανός γκαρντ πάτησε παρκέ και είχε την πρώτη γνωριμία με την ομάδα. Στην απογευματινή προπόνηση της οποίας τα είπε και για πρώτη φορά με τον Ντράγκαν Σάκοτα αλλά και τον GM της ΑΕΚ, Κώστα Κώτση.

Ο Αμερικανός προσγειώθηκε στην Ελλάδα πριν από μερικές ημέρες και αναμένεται να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στο σκοράρισμα της ομάδας. Tη σεζόν που πέρασε, αγωνίστηκε στη VTB League και στην Πάρμα με 14.4 πόντους και 58.8% στα τρίποντα. Τα ποσοστά του είναι εξαιρετικά πίσω από τη γραμμή του τριπόντου, ενώ καλύπτει τις θέσεις «2» και «3».

@Photo credits: Twitter/ @AEKBC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα