Μιλουτίνοφ: Βαρύ διάστρεμμα ο Σέρβος, χάνει το Super Cup

Μιλουτίνοφ: Βαρύ διάστρεμμα ο Σέρβος, χάνει το Super Cup

Μιλουτίνοφ
Ασχημα τα νέα από τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ποιος είναι ο ακριβής τραυματισμός και ο χρόνος επιστροφής του;

Η σεζόν δεν ξεκίνησε με τύχη για τον Ολυμπιακό αφού ένας ακόμη τραυματισμός ήρθε να προστεθεί και μάλιστα όχι επιπόλαιος. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Νίκολα Μιλουτίνοφ έδειξαν διάστρεμμα β' βαθμού κάτι που σημαίνει πως ο Σέρβος σέντερ θα μείνει εκτός δράσης για διάστημα 4-6 εβδομάδων.

Η αποθεραπεία του θα τραβήξει τόσο μεγάλο διάστημα διότι αναφερόμαστε σε ένα βαρύ και ψηλό κορμί κάτι που σημαίνει πως η επιβάρυνση στην ποδοκνημική του είναι πολύ μεγαλύτερη σε σχέση με έναν περιφερειακό.

Χωρίς Φαλ και Μιλουτίνοφ στο Super Cup, χαλάει του Πετρούσεφ στον Ερυθρό Αστέρα

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα κληθεί να διεκδικήσει τον πρώτο και μικρότερο σε σημασία, τίτλο της σεζόν χωρίς τους δύο βασικούς του σέντερ. Στο Super Cup της Ρόδου (28-29/09) δεν θα έχει ούτε τον Νίκολα Μιλουτίνοφ ούτε τον Μουσταφά Φαλ.

Σε αυτό το διήμερο τον ρόλο του σέντερ θα επωμιστούν οι Μόουζες Ράιτ και Φιλίπ Πετρούσεφ. Όπως γίνεται κατανοητό λοιπόν ο επικείμενος δανεισμός του Σέρβου στον Ερυθρό Αστέρα χαλάει και μάλλον οριστικά αφού θα πάρει παιχνίδια και στην Euroleague. Ακόμη κι όταν επιστρέψουν στο παρκέ Φαλ και Μιλουτίνοφ, ο Πετρούσεφ δε θα μπορεί να πάει στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου μέχρι να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος αφού δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη μιας και θα έχει πάρει χρόνο συμμετοχής με τον Ολυμπιακό.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα