Άρης: Η ΕΡΤ3 θα μεταδώσει τον φιλικό αγώνα με τη Χάποελ Τελ Αβίβ

Άρης: Η ΕΡΤ3 θα μεταδώσει τον φιλικό αγώνα με τη Χάποελ Τελ Αβίβ

Newsroom
Ο Άρης

bet365

Ο Άρης θα υποδεχθεί την Πέμπτη (12/9, 20:30) τη Χαποέλ Τελ Αβιβ στο πιο δυνατό φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας κι όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ αυτό θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3.

Η αποστολή της ισραηλινής ομάδας αναμένεται απόψε (10/9) στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα σ’ αυτή θα είναι και ο Μπρούνο Καμπόκλο ο οποίος ενσωματώθηκε στην ομάδα και φυσικά τέθηκε στη διάθεση του Στέφανου Δέδα. Από την άλλη πλευρά οι «κίτρινοι» περιμένουν την ουσιαστική ενσωμάτωση του Ντιμόι Χοτζ ο οποίος αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού και δεν υπολογίζεται ο Τρέι Γούντμπερι καθώς ο Αμερικανός θα μπει στις προπονήσεις την ερχόμενη εβδομάδα.

Η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε ότι το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ3 σημειώνοντας ότι… «Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea ενημερώνει ότι ο διεθνής φιλικός αγώνας της προσεχούς Πέμπτης (12/09, 20:30) με τη Hapoel Tel Aviv, στο «Nick Galis Hall», θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ3. Οι φίλοι της ομάδας που δε θα έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν στο γήπεδο, θα μπορέσουν να δουν μέσα από τη δημόσια τηλεόραση την αναμέτρηση της ομάδας του Γιάννη Καστρίτη απέναντι σε ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του BKT EuroCup».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα