Άρης: Ο Γούντμπερι ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του απέναντι στη λαμπερή Χαποέλ Τελ Αβίβ

Άρης: Ο Γούντμπερι ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του απέναντι στη λαμπερή Χαποέλ Τελ Αβίβ

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Άρης

bet365

Το φιλικό παιχνίδι (12/9, 20:30) με τη Χαποέλ Τελ Αβίβ στο Nick Galis Hall δεν αποτελεί την πρόβα τζενεράλε του Άρη ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, σίγουρα όμως πρόκειται για το πιο δυνατό τεστ προετοιμασίας στο οποίο θα αγωνιστεί και ο Τρέι Γούντμπερι.

Η αποστολή της ισραηλινής ομάδας ήδη βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη έχοντας να επιδείξει ένα σωρό ηχηρές μεταγραφές με την προσδοκία «αμφισβήτησης» της κυριαρχίας της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Ισραήλ. Μάλιστα, αν οι φίλοι του Άρη νιώθουν την ανυπομονησία να δουν την αγωνιστική αντίδραση της ομάδας τους απέναντι σ’ ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του φετινού Eurocup, το ίδιο ισχύει και για τους αντίστοιχους στο Ισραήλ καθώς μία από τις πρώτες ερωτήσεις που κατατέθηκαν αφορούσε την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα ο οποίος θα προβληθεί ζωντανά από την ΕΡΤ3.

Φέτος η Χαποέλ Τελ Αβίβ προχώρησε, ίσως, στη μεγαλύτερη επένδυση των τελευταίων χρόνων και εμπιστεύτηκε τον Στέφανο Δέδα στην τεχνική ηγεσία σε μια χρονιά πλούσια σε απαιτήσεων λόγω των μεταγραφών που πραγματοποιήθηκαν. Πάτρικ Μπέβερλι, Τζόναθαν Μόντλεϊ, Μάρκους Φόστερ, Μπεν Μπέντιλ, Μπρούνο Καμπόκλο και Τζο Ράγκλαντ συνθέτουν το λαμπερό παζλ των μεταγραφών της Χαποέλ η οποία κράτησε και τον Μπράιαν Ανγκόλα, δημιουργώντας έτσι ένα ρόστερ το οποίο ξεχειλίζει από ποιότητα. Μάλιστα, δεδομένης της αναμέτρησης που έχει μπροστά της για το ισραηλινό Super Cup (21/9) οι Ισραηλινοί αντιμετωπίζουν τη φιλική αναμέτρηση με τον Άρη ως πρόβα τζενεράλε ενόψει της διεκδίκησης του πρώτου εγχώριου τίτλου.

Δεν ισχύει το ίδιο για τον Άρη και τούτο δεν σχετίζεται μόνο με το γεγονός του προγραμματισμού της φιλικής αναμέτρησης με την Καρδίτσα, όσο με το ότι ο Γιάννης Καστρίτης δεν θα έχει στη διάθεσή του το σύνολο των παικτών. Ο Τρέι Γούντμπερι προβλέπεται να αγωνιστεί για πρώτη φορά αλλά με περιορισμένο χρόνο συμμετοχής και ξεκάθαρο στόχο τη σταδιακή ένταξή του στο σύνολο.

Αντιθέτως, ο Ντιμόι Χοτζ δεν θα πάρει χρόνο συμμετοχής – παρότι προπονείται με την ομάδα – καθώς ο προπονητής των «κίτρινων» δεν θέλει να ρισκάρει με την παρουσία του σ’ ένα παιχνίδι υψηλής απαίτησης. Κι έτσι ο Αμερικανός θα κάνει μερικές ημέρες υπομονής έως τον φιλικό αγώνα με την Καρδίτσα.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα