Άρης: Καθαρή η μαγνητική του Μπανκς

Άρης: Καθαρή η μαγνητική του Μπανκς

Φωτεινός Τριγάζης
μπανκς

bet365

Ο 26χρονος σέντερ του Άρη, Τζέιμς Μπανκς υποβλήθηκε σε μαγνητική μετά τον τραυματισμό του στο φιλικό με τη Χάποελ Τελ Αβίβ στη Θεσσαλονίκη, η οποία βγήκε καθαρή, με τον παίκτη να είναι άμεσα διαθέσιμος για τον Γιάννη Καστρίτη

Ο Άρης αντιμετώπισε την Χάποελ Τελ Αβίβ σε φιλική αναμέτρηση στο ''Nick Gallis Hall'' γνωρίζοντας βαριά ήττα με σκορ 100-72, ωστόσο το πιο ανησυχητικό στάθηκε η αποχώρηση με ενοχλήσεις του Τζέιμς Μπανκς. Ο 26χρονος Αμερικανός σέντερ υποβλήθηκε σε μαγνητική σήμερα(13/9) στη Θεσσαλονίκη η οποία βγήκε καθαρή και «σήμανε» έτσι λήξη συναγερμού στο «στρατόπεδο» των κίτρινων.

Επόμενη φιλική αναμέτρηση για τον Άρη θα είναι με την Καρδίτσα στο ''Nick Gallis Hall'' στις 19/9, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να έχει ανακοινώσει την προπώληση των εισιτηρίων για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα