Μπαρτζώκας: «Δεν υπάρχει ''Μπαρτζώκας basketball''»

Μπαρτζώκας: «Δεν υπάρχει ''Μπαρτζώκας basketball''»

Μπαρτζώκας
Ο Ολυμπιακός έφτασε στο Ηράκλειο της Κρήτης για το φιλικό τουρνουά στο οποίο επίσης συμμετέχουν οι Φενέρμπαχτσε, Μπολόνια και Αρμάνι, με τον προπονητή του, Γιώργο Μπαρτζώκα να απολαμβάνει τις συνθήκες στη Κρητική πρωτεύουσα.

Ο Ολυμπιακός θα τεθεί αντιμέτωπος με «μεγάλα» ονόματα του Ευρωπαϊκού μπάσκετ στο τουρνουά της Κρήτης, θέλοντας να κάνει μια δυνατή πρόβα τζενεράλε, πριν ριχτεί στη μάχη του Ελληνικού Super Cup. Αύριο 14/5 οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την Μπολόνια και εφόσον επικρατήσουν θα βρουν στον τελικό του τουρνουά(15/9) τον νικητή από το ζευγάρι Αρμάνι Μιλάνου και Φενέρμπαχτσε.

Μπαρτζώκας: «Υπάρχει μπάσκετ που κερδίζει και μπάσκετ που δεν κερδίζει, ελπίζουμε στο πρώτο»

Για το τουρνoυά στο Ηράκλειο της Κρήτης: «Θα είναι ένα πολύ σημαντικό διήμερο για εμάς, γιατί στην ουσία τώρα μαζευόμαστε περισσότεροι, είχαμε αρκετές ελλείψεις στα δύο πρώτα φιλικά και επειδή μπαίνουμε στην τελική ευθεία των επίσημων υποχρεώσεων. Αυτό το τουρνουά είναι πολύ σημαντικό. Οι αντίπαλοι είναι και οι τρεις πολύ καλοί. Και φυσικά οι συνθήκες στο Ηράκλειο είναι όπως πάντα φανταστικές».

Για την «ζεστή» παρουσία των φίλων την ομάδας στη Κρήτη: «Εννοείται ότι υπάρχει απόλυτη ικανοποίηση. Ξέρετε αυτό είναι ο Ολυμπιακός και ο κόσμος μας. Όπου πηγαίνουμε έχουμε υποστηρικτές της ομάδας μας και τους ευχαριστούμε πολύ».

Για το αν οι νέες προσθήκες θα μπορέσουν να αφομοιώσουν τον τρόπο παιχνιδιού του: «Δεν υπάρχει Μπαρτζώκας basketball. Το μπάσκετ είναι ένα. Αυτό που κερδίζει και αυτό που δεν κερδίζει. Ελπίζουμε να είναι συμμέτοχοι στο μπάσκετ που κερδίζει».

Για τα προβλήματα τραυματισμών: «Ας ελπίσουμε ότι θα είμαστε πιο τυχεροί σύντομα. Αυτή τη στιγμή δεν θα είναι εδώ ο Μιλουτίνοφ, ο Φαλ, ο ΜακΚίσικ και ο Έβανς, που ούτως ή άλλως δεν θα ήταν. Οι άλλοι είναι σε διαφορετικό επίπεδο φόρμας ο καθένας, με βάση το πρόγραμμα που είχαν πριν, αλλά αρκετοί είναι εδώ. Έχουμε αρκετά βαθύ ρόστερ φέτος, οπότε θα είμαστε αξιόμαχοι, ούτως ή άλλως».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα