Κολοσσός Ρόδου: Ακύρωση φιλικών λόγω τραυματισμών

Κολοσσός Ρόδου: Ακύρωση φιλικών λόγω τραυματισμών

κολοσσός

bet365

Ο Κολοσσός Ρόδου αναγκάστηκε να ακυρώσει τα φιλικά προετοιμασίας που είχε προγραμματίσει λόγω του μεγάλου αριθμού τραυματιών του

Ο Κολοσσός Ρόδου έβγαλε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία αναγκάστηκε να ακυρώσει τις φιλικές του αναμετρήσεις με το Λαύριο και το Μαρούσι σε Αθήνα και Τρίκαλα αντίστοιχα εξαιτίας του μεγάλου αριθμού των τραυματιών του οι οποίοι τον αποτρέπουν από το να αγωνιστεί. Το επόμενο και τελευταίο φιλικό για τους Ροδίτες είναι προγραμματισμένο για τις 25/9 απέναντι στον Προμηθέα στη Πάτρα.

Η ανακοίνωση της ομάδας της Ρόδου

«Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels Collection ενημερώνει ότι δεν θα πραγματοποιηθούν οι φιλικές αναμετρήσεις στα Τρίκαλα και αντίστοιχα στην Αθήνα απέναντι σε Μαρούσι (19/9) και Λαύριο (20/9) εξαιτίας των αρκετών προβλημάτων τραυματισμών που αντιμετωπίζει η ομάδα μας.

Συνεπώς, η ομάδας μας θα συνεχίσει την προετοιμασία της στη Ρόδο με στόχο την αποθεραπεία των τραυματιών, με το τελευταίο φιλικό να είναι προγραμματισμένο για τις 25 Σεπτεμβρίου απέναντι στον Προμηθέα, το οποίο θα διεξαχθεί στην Πάτρα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα