ΠΑΟΚ: Παρουσίασε σε λαμπρή τελετή την ομάδα για τη σεζόν 2024-25

ΠΑΟΚ: Παρουσίασε σε λαμπρή τελετή την ομάδα για τη σεζόν 2024-25

Newsroom
ΠΑΟΚ

bet365

Το βράδυ της Παρασκευής (13/9) η ΚΑΕ ΠΑΟΚ παρουσίασε την ομάδα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στη μαρίνα Νέας Μηχανιώνας.

Στην αφετηρία της σεζόν 2024-25 και των προκριματικών του BCL τμπήκε η ομάδα του ΠΑΟΚ με την παρουσίαση του ρόστερ και του προπονητή σε μια λαμπρή τελετή.

O προπονητής Μάσιμο Κανσελιέρι πήρε τον λόγο και είπε χαρακτηριστικά: «Δε χρειάζεται να πούμε πολλά. Η ιστορία του ΠΑΟΚ μιλάει από μόνη της. Θα παλέψουμε για αυτόν το σύλλογο και για εσάς. Αυτή είναι η μεγαλύτερη ευθύνη μας, με σεβασμό προς εσάς και προς την ιστορία του συλλόγου», ενώ από τη πλευρά του ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Κατσίβελης, ανέφερε: «Ευχαριστούμε παρά πολύ που είστε εδώ και για την όμορφη ατμόσφαιρα που δημιουργήσατε. Ελπίζουμε στη διάρκεια της σεζόν που ξεκινά να έχουμε αρκετές χαρές και να είμαστε όλοι μαζί στο γήπεδο».

Η βραδιά ξεκίνησε με την ομιλία του Δημάρχου Θερμαϊκού Θεόδωρου Τζέκου, ο οποίος είπε: «Για την επιλογή της Νέας Μηχανιώνας για την παρουσίαση της ομάδας. Αυτές οι εικόνες, με τόσα παιδιά στο γήπεδο μας, μόνο καλό μπορεί να κάνουν και να στείλουν σημαντικά μηνύματα. Εύχομαι μία επιτυχημένη χρονιά«, ενώ ακολούθησε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Βασίλης Τριλυράκης και αφού αναφέρθηκε στην απουσία του Προέδρου Θανάση Χατζόπουλου λόγω έκτακτου ταξιδιού στο εξωτερικό, είπε: «Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας, για την στήριξη, όπως ευχαριστούμε και το Δήμαρχο και όλους τους ανθρώπους που βοήθησαν για την αποψινή βραδιά».

Στη συνέχει ο Βαγγέλης Μαργαρίτης παρέλαβε μία φανέλα με το «11», στη βράβευση του νέου τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ καθώς νωρίτερα είχε ανακοινώσει το τέλος της καριέρας του: «Δυστυχώς ήρθε η ώρα να σταματήσω. Πέρασα πάρα πολύ ωραία, ήταν 11 εκπληκτικά χρόνια. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους ήταν στην ομάδα. Ευχαριστώ τους φιλάθλους που πάντα με στήριζαν. Καλή επιτυχία στην ομάδα, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς», είπε ο Βαγγέλης Μαργαρίτης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα