Μαύρος για τη βράβευση: «Ευχαριστώ την ΚΑΕ, η ΑΕΚάρα μας να γιορτάζει αιωνίως τα γενέθλια της με χαρές και επιτυχίες» (vid)

Μαύρος για τη βράβευση: «Ευχαριστώ την ΚΑΕ, η ΑΕΚάρα μας να γιορτάζει αιωνίως τα γενέθλια της με χαρές και επιτυχίες» (vid)

Νίκος Καρφής
Ο Μαύρος

bet365

Ο θρύλος της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ, Θωμάς Μαύρος ετοιμάζεται για την βράβευση του από την κιτρινόμαυρη ΚΑΕ στο φιλικό κόντρα στην Φενέρ την Τρίτη 17/9 και έστειλε το μήνυμα του στον κόσμο της ομάδας.

Η ΑΕΚ θα κοντραριστεί με την Φενέρ στο Fyli Olympic Hall την Τρίτη 17/9 σε ένα πολύ δυνατό φιλικό που θα φανεί και ετοιμότητα των παικτών της Βασίλισσας απέναντι σε έναν αντίπαλο που θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στη Εuroleague.

Την παράσταση θα κλέψει και ο θρύλος της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ και Εternal Ambassador, ο τεράστιος Θωμάς Μαύρος που θα βραβευτεί από την κιτρινόμαυρη ΚΑΕ στο φιλικό με τους Τούρκους.

Ένας από τους σπουδαιότερους επιθετικούς στην ιστορία όχι μόνο της Ένωσης αλλά γενικότερα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο κορυφαίος γκολτζής ever στη χώρα που σημάδεψε γενιές και γενιές ΑΕΚτζήδων με την απίθανη επαφή του με τα αντίπαλα δίχτυα και συνεχίζει να βρίσκεται κοντά στην αγαπημένη του ομάδα. Μάλιστα η μορφή του κοσμεί έναν εκ των τεσσάρων πυλώνων της OPAP Arena, κάτι που φανερώνει επίσης πόσο σημαντικός και ξεχωριστός είναι για την ιστορία της ΑΕΚ.

Ο Μαύρος έστειλε το μήνυμα του ενόψει τις επικείμενης βράβευσης του από την ΚΑΕ, ζητώντας από τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια της Βασίλισσας, ενώ ευχήθηκε τα καλύτερα στην ΑΕΚ για τη σεζόν που έρχεται.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ τη διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ και ειδικότερα τον φίλο, τον Μάκη Αγγελόπουλο, τον πρόεδρο για την τιμητική βράβευση που θα μου γίνει και εύχομαι στην ομάδα, στον coach, στον υπέροχο coach, τον εξαιρετικό κύριο Σάκοτα και τους πολύ καλούς παίκτες, κάθε στόχος που έχει τεθεί φέτος να υλοποιηθεί. Θέλω να πιστεύω πως αυτή την προσπάθεια της ΚΑΕ ΑΕΚ θα την στηρίξει ο κόσμος, ο μοναδικός κόσμος της ΑΕΚ για να μπορέσει να συμβάλλει όπως συνέβαλε πάντοτε και στο ποδόσφαιρο και παντού για να υλοποιηθούν αυτοί οι στόχοι. Καλή χρονιά σε όλους και η ΑΕΚΑΡΑ μας, η ομαδάρα μας να γιορτάζει αιωνίως τα γενέθλια της με χαρές και επιτυχίες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα