Αγγελόπουλος: «Προσθέσαμε σημαντικό κρίκο, μένουν 2-3 κομμάτια για τα έργα στο γήπεδο»

Αγγελόπουλος: «Προσθέσαμε σημαντικό κρίκο, μένουν 2-3 κομμάτια για τα έργα στο γήπεδο»

Νίκος Καρφής
ρ

bet365

Ο Μάκης Αγγελόπουλος στάθηκε στην ονοματοδοσία του Olympic Hall της Φυλής, ενώ αποκάλυψε και τα επόμενα σχέδια για το κλειστό γήπεδο της ΚΑΕ ΑΕΚ.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος στάθηκε στην ονοματοδοσία του Olympic Hall της Φυλής και αποκάλυψε την πενταετή συμφωνία με την εταιρία Sunel.

«Σας ευχαριστώ που ήρθατε. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τη συμφωνία με τον όμιλο Sunel για την ονοματοδοσία για τα επόμενα πέντε χρόνια και με ενδεχόμενο ανανέωσης για άλλα πέντε. Στην αλυσίδα αξίας του γηπέδου προσθέσαμε έναν κρίκο. Προσθέσαμε σημαντικό κρίκο.

Μένουν 2-3 σημαντικά κομμάτια για τα έργα στο γήπεδο. Έχουμε τελειώσει με τις υποδομές και έχουμε ξεκινήσει τη δημιουργία ενός μοναδικού προορισμού στην Αττική. Την διαδικασία την τρέξαμε εδώ και 14 μήνες. Καταλήξαμε σε 5 ενδιαφερόμενους και με μεγάλη χαρά συμφωνήσαμε με την Sunel που δεν ήταν η πιο οικονομική. Μοιραζόμαστε κοινά οράματα μαζί της.

Θυμάμαι πριν 3-4 χρόνια, όταν παραλάβαμε ένα χρέπι, στην χειρότερη οικονομική περίοδο μέσα στη χώρα, εν μέσω πανδημίας. Πήραμε την απόφαση να μην μας σταματήσει ο κορονοϊός και αυτό μας στοίχισε οικονομικά. Αυτό το γήπεδο σώθηκε, αναβαθμίστηκε, αδειοδοτήθηκε για πρώτη φορά από την ΑΕΚ. Είμαστε πραγματικά περήφανοι για αυτό που κάναμε, χωρίς βοήθεια από κανέναν φορέα, αλλά με πόρους της ομάδας μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρήκαμε αυτούς τους συνεργάτες» ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα