ΚΑΕ ΑΕΚ: Τίμησε τον σπουδαίο Θωμά Μαύρο πριν το τζάμπολ με τη Φενέρ

Νίκος Καρφής
.

bet365

Η ΚΑΕ ΑΕΚ τίμησε τον θρύλο της ποδοσφαιρικής ομάδας, Θωμά Μαύρο πριν το τζάμπολ του ματς με τη Φενέρ.

Είναι ένα τοτέμ για την ΑΕΚ, ένας θρύλος της ποδοσφαιρικής ομάδας και Εternal Ambassador. Ο λόγος για τον Θωμά Μαύρο που τιμήθηκε από την κιτρινόμαυρη ΚΑΕ στο φιλικό με τους Τούρκους.

Ένας από τους σπουδαιότερους επιθετικούς στην ιστορία όχι μόνο της Ένωσης αλλά γενικότερα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο κορυφαίος γκολτζής ever στη χώρα που αγαπήθηκε απο γενιές και γενιές ΑΕΚτζήδων και εκπροσώπησε με τον καλύτερο τρόπο τη φανέλα με το δικέφαλο, χαρίζοντας της μυθικές στιγμές.

Η μορφή του σπουδαίου Θωμά Μαύρου κοσμεί έναν εκ των τεσσάρων πυλώνων της OPAP Arena, κάτι που φανερώνει επίσης πόσο σημαντικός και ξεχωριστός είναι για την ιστορία της ΑΕΚ.

Η ΚΑΕ συνεχίζει να τιμά την ιστορία της και έτσι μετά τον Μαύρο, βράβευσε και τους Νίκο Μπαμπανικολό, Τάσο Μπουλμέτη και Χρήστο Παππού, αλλά και Σκότι Γουίλμπεκιν.

@Photo credits: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα