ΑΕΚ: Μάνταλος-Μήτογλου-Τσιλούλης-Πήλιος βλέπουν από κοντά το ματς με τη Φενέρ

Νίκος Καρφής
Μάνταλος Μήτογλου

bet365

Πέτρος Μάνταλος, Γεράσιμος Μήτογλου, Σταύρος Πήλιος και Σωτήρης Τσιλούλης βρίσκονται στο Olympic Hall της Φυλής και βλέπουν το ματς της ΑΕΚ με τη Φενέρ.

Η ποδοσφαιρική ΑΕΚ δίπλα στην μπασκετική. Ο Πέτρος Μάνταλος μαζί με τον Γεράσιμο Μήτογλου, τον Σταύρο Πήλιο και τον Σωτήρη Τσιλούλη βρίσκονται στο Olympic Hall της Φυλής και βλέπουν το ματς της Βασίλισσας με την Φενέρ. Μάλιστα κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου και πριν το τζάμπολ... πολιορκήθηκαν από τον κόσμο για φωτογραφίες και δεν χάλασαν το χατίρι σε κανέναν.

Ο Μήτογλου ηταν βασικός στη νίκη της ΑΕΚ επί της Λαμίας τη Δευτέρα το βράδυ με 2-0 με τα γκολ των Πιερό και Κοϊτά. Ο Μάνταλος και ο Τσιλούλης πέρασαν ως αλλαγή από τον προπονητή τους, Ματίας Αλμέιδα που κόντρα στους Φθιωτούς έφτασε τα 100 ματς στον πάγκο των κιτρινόμαυρων και γνώρισε την αποθέωση στην Opap Arena.

Πριν το τζάμπολ η ΚΑΕ τίμησε τον τεράστιο Θωμά Μαύρο.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα