Γιασικεβίτσιους για Μαριάνοβιτς: «Θέλουμε από τον Μπόμπαν να είναι ο Μπόμπαν» (vid)

Newsroom
1

bet365

O Σαρούνας Γιασικεβίτσιους επιβεβαίωσε τη συμφωνία της Φενέρμπαχτσε με τον Μπόμπαν Μαριάνοβιτς και σχολίασε την απόκτηση του Σέρβου σέντερ από την ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

Η Φενέρμπαχτσε πέρασε νικηφόρα από τα Άνω Λιόσια, επικρατώντας σε φιλικό προετοιμασίας της ΑΕΚ και ακολούθως ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους επιβεβαίωσε τη συμφωνία με τον Μπόμπαν Μαριάνοβιτς.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο Λιθουανός κόουτς ρωτήθηκε για το τι περιμένει από τον Σέρβο σέντερ που επιστρέφει στην Ευρώπη για λογαριασμό της Φενέρ. «Θέλουμε από τον Μπόμπαν να είναι ο Μπόμπαν. Αυτό είναι όλο... Τον περιμένουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιασικεβίτσιους.

Σε ό,τι αφορά τον αγώνα με την ΑΕΚ, είπε: «Δεν κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας. Ίσως ήμασταν λίγο κουρασμένοι, ήταν το τρίτο παιχνίδι σε τέσσερις μέρες. Δεν είναι δικαιολογία. Έπρεπε να παίξουμε καλύτερα. Προσπαθούμε κάθε μέρα να βρεθούμε στο γήπεδο, ο καθένας κάνει τη δουλειά του, είμαστε ακόμα στην προετοιμασία».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα