Κολοσσός Ρόδου: Ανακοίνωσε τον Περικλή Κουρουπάκη

Κολοσσός Ρόδου: Ανακοίνωσε τον Περικλή Κουρουπάκη

Newsroom
Περικλής Κουρουπάκης

bet365

Ο Κολοσσός Ρόδου ανακοίνωσε και επίσημα την έναρξη της συνεργασίας του με τον Περικλή Κουρουπάκη.

Ο Κολοσσός Ρόδου συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της απαιτητικής νέας σεζόν. Τελευταίο, χρονικά, μεταγραφικό απόκτημα για την ομάδα της Ρόδου είναι ο Περικλής Κουρουπάκης (22 ετών, 2.07 μέτρα), ο οποίος έρχεται για να ενισχύσει την front line της ομάδος.

Ο Περικλής Κουρουπάκης, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από τον Προμηθέα Πάτρας, την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Elite League με την ομάδα του Πανερυθραϊκού.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Κουρουπάκης, με την ομάδα της Νέας Ερυθραίας, αρίθμησε 14.1 πόντους και 7.8 πόντους, κατά μέσο όρο, σε 33 αγώνες.

Ο Περικλής Κουρουπάκης στον Κολοσσό Ρόδου

Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels Collection ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Περικλή Κουρουπάκη.

Ο Περικλής Κουρουπάκης είναι γεννημένος στις 12 Αυγούστου του 2002 και με ύψος 2,07μ. αγωνίζεται ως πάουερ φόργουορντ/σέντερ. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Προμηθέα Πάτρας και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Elite League με Αγρίνιο (2021/22) και Χαρίλαο Τρικούπη (2022/23).
Την περσινή σεζόν έπαιξε στον Πανερυθραϊκό, με τον οποίο είχε κατά μέσο όρο 14,1 πόντους και 7,8 ριμπάουντ, σε 33 αγώνες.

@Photo credits: @KolossosHHotels

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα