Προμηθέας: Ανακοίνωσε την άφιξη του στη Τουρκία ενόψει Καρσίγιακα

Προμηθέας: Ανακοίνωσε την άφιξη του στη Τουρκία ενόψει Καρσίγιακα

Προμηθέας

bet365

Ο Προμηθέας βρίσκεται από χθες στην Τουρκία για να παρευρεθεί στο φιλικό τουρνουά προετοιμασίας που διοργανώνει η Καρσίγιακα, με τους Πατρινούς να θέλουν να «τεστάρουν» τις δυνάμεις τους πριν την έναρξη των επίσημων διοργανώσεων.

Ο Προμηθέας Πάτρας βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες στη Σμύρνη της Τουρκίας, στα πλαίσια του φιλικού τουρνουά που θα συμμετέχει μαζί με τις οικοδέσποινα Καρσίγιακα και την επίσης Τουρκική Ντενίζλισπορ. Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου θα αντιμετωπίσει τους οικοδεσπότες σήμερα (19/9) στις 18:00 και την Ντενλιζλισπορ αύριο επίσης στις 18:00.

Η ανακοίνωση των «Αχαιών»

«Ο Προμηθέας Πάτρας αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης για την Σμύρνη στην Τουρκία, όπου θα συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουά που διοργανώνει η Καρσίγιακα. Οι ”Προμηθείς” συνεχίζουν την προετοιμασία τους και θα τεστάρουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε πολύ καλούς αντιπάλους, τηρώντας την παράδοση να ταξιδεύουν στο εξωτερικό για μεγάλα τουρνουά. Αυτό συνέβη και πέρυσι, όπου οι ”πορτοκαλί” έδωσαν δυνατά ματς στο Ισραήλ, αλλά και παλαιότερα στο Gomelsky Cup και άλλες πολύ ενδιαφέρουσες φιλικές διοργανώσεις, που αποτελούν παράσημο για την ομάδα μας και δείγμα του πρεστίζ και της αναγνωρισιμότητας, που τυγχάνει πλέον ο Προμηθέας σε όλη την Ευρώπη.

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη (19/9 – 18:00) την οικοδέσποινα Καρσίγιακα, ενώ την Παρασκευή (20/9 – 18:00) θα παίξει εναντίον της Ντενιζλισπόρ. Αμφότερες οι αναμετρήσεις θα δώσουν την ευκαιρία στον τεχνικό των Πατρινών για χρήσιμα συμπεράσματα λίγο πριν τις επίσημες πρεμιέρες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η “πρόβα τζενεράλε” του Προμηθέα Πάτρας, θα είναι στις 25 του μήνα στο παιχνίδι με τον Κολοσσό H Hotels στο Δ. Τόφαλος, παρουσία φιλάθλων».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα