Μαρούσι-Λαύριο 84-69: Έκανε το 5/6 στα φιλικά με «σούπερ» Ραντούλιτσα και τώρα... Europe Cup

Ο Χάρης Γιαννόπουλος με τον Ραντούλιτσα στο Μαρούσι κόντρα στον Απόλλωνα

bet365

Το Μαρούσι υποδέχθηκε την ομάδα του Λαυρίου στο κλειστό του Αγίου Θωμά, της οποίας επικράτησε με σκορ 84-69, ολοκληρώνοντας έτσι τον κύκλο των φιλικών του αγώνων.

Το Μαρούσι πήρε» φιλική νίκη επί του Λαυρίου στο κλειστό του Αγίου Θωμά, ολοκληρώνοντας τα φιλικά του παιχνίδια με απολογισμό 5 νίκες (Λαύριο, Παπάγου, ΠΑΟΚ, Πανερυθραϊκός, Λαύριο) και 1 ήττα (Πανιώνιος) . Πλέον η ομάδα των Βορείων προαστίων στρέφει το βλέμμα της στα προκριματικά του Europe cup κόντρα στην Peja από το Κόσοβο στις 24 και 26 Σεπτεμβρίου. Κατόπιν συμφωνίας των δύο ομάδων και οι δύο αγώνες θα γίνουν στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Στη διάθεση του Νίκου Βετούλα επέστρεψαν οι Νικολαϊδης, Ιορδάνου σε αντίθεση με τον αρχηγό, Ορφέα Στασινό ο οποίος δίνει μάχη με το χρόνο για να προλάβει.

  • Οι «Ευρωπαίοι» της Stoiximan GBL ετοιμάζονται για μία... ιστορική σεζόν (vid)

Στον αντίποδα, το Λαύριο ολοκλήρωσε τα φιλικά του με απολογισμό 5 ήττες και ο νίκες, με την ομάδα της Λαυρεωτικής να ελπίζει σε καλύτερο πρόσωπο ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων.

Τα δεκάλεπτα: 15-13, 40-34, 55-47,84-69.

Μαρούσι(Βετούλας): Καρακώστας 7 (1)Στόουβ 5 (1), Ρέινολντς 8, Σανόγκο 3, Τανούλης 13, Φρίντρικσον 10(1), Νικολαϊδης 13 (1), Λάντζεβάιν 7, Γιαννόπουλος 5(1), Ραντούλιτσα 14, Ιορδάνου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα