Παναθηναϊκός σε Ολυμπιακό: «Ο κ. Μπίτζιος έχει αποχωρήσει από μέλος της ΚΑE μέχρι να αποδείξει την αθωότητά του»

Παναθηναϊκός σε Ολυμπιακό: «Ο κ. Μπίτζιος έχει αποχωρήσει από μέλος της ΚΑE μέχρι να αποδείξει την αθωότητά του»

Newsroom
Παναθηναϊκός

bet365

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR «απάντησε» στην ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφορικά με τον Φέλιξ Μπίτζιο, αναφέροντας ότι έχει αποχωρήσει από το Δ.Σ. ενώ καταλήγει: «Σκληρή η δεύτερη θέση».

Άμεση ήταν η απάντηση των «πρασίνων» στην ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τον Φέλιξ Μπίτζιο, εξηγώντας μεταξύ άλλων ότι έχει αποχωρήσει από τις 13 Σεπτεμβρίου από μέλος του Δ.Σ. της ΚΑΕ «ώσπου να αποδείξει ενώπιον του φυσικού του Δικαστή την αθωότητά του».

Επιπλέον ανέφερε το «τριφύλλι» ότι «η ΚΑΕ Ολυμπιακός ήταν αδιάβαστη και με βαθύ πόνο» ενώ κατέληγε: «Σκληρή η δεύτερη θέση».

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR:

«Καμία έκπληξη. Για μία ακόμη φορά η ΚΑΕ Ολυμπιακός αδιάβαστη και με βαθύ πόνο, που δύσκολα πλέον κρύβεται, αναρωτιέται για τα του οίκου του Παναθηναϊκού.

Εύλογο, όταν δεν έχεις να επιδείξεις κάτι, να προσπαθείς να αποπροσανατολίσεις πάση θυσία και δη μη σεβόμενος το ιερό momentum του μνημοσύνου του πατριάρχη της ΚΑΕ μας.

Προς απάντηση στις τόσο αγωνιώδεις ερωτήσεις των αδερφών Αγγελόπουλων, να ενημερώσουμε ότι ήδη, από 13 Σεπτεμβρίου, έχει αποχωρήσει το μέλος της ΚΑΕ, κ. Μπίτζιος, από το Δ.Σ. μας, ώσπου να αποδείξει ενώπιον του φυσικού του Δικαστή την αθωότητά του. Οι αναφορές της ανακοίνωσης των τοις πάσι γνωστών για τον επιχειρηματικό τους βίο ιδιοκτητών σε χορηγούς και ...μετόχους (;;;) ναι, μεν, είναι ακραίες, ανυπόστατες και φαιδρές, μα πλέον είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοια πυροτεχνήματα, τα οποία αφενός μας καθιστούν ακόμη πιο προσηλωμένους στους εντός κι εκτός παρκέ στόχους μας, αφετέρου μας προκαλούν οίκτο και γνήσια συμπόνια.

Σκληρή η δεύτερη θέση.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα