AEK: Την Πέμπτη 26/9 η παρουσίαση της νέας φανέλας, συνεχίζει με τον μεγάλο χορηγό της

AEK: Την Πέμπτη 26/9 η παρουσίαση της νέας φανέλας, συνεχίζει με τον μεγάλο χορηγό της

Νίκος Καρφής
ΑΕΚ

bet365

Η παρουσίαση της νέας φανέλας της ΑΕΚ θα γίνει την Πέμπτη 26/9 στη Sunel Arena, ενώ η Βασίλισσα θα συνεχίζει τη συνεργασία της με τον μεγάλο χορηγό της.

Τα αποκαλυπτήρια της νέας φανέλας της ΑΕΚ θα γίνουν την Πέμπτη 26 Σεπτέμβρη. Η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ ενημέρωσε πως θα γίνει συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση στη Sunel Arena στις 16:00, αλλά και για την ανανέωση της συνεργασίας με τον μεγάλο χορηγό της Βασίλισσας, την Bettson.

Πριν από λίγες μέρες μέρες, δια στόματος του ισχυρού άνδρα της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ, Μάκη Αγγελόπουλου είχε γνωστή και η ονοματοδοσία για το Olympic Hall της Φυλής που πλέον θα ονομάζεται Sunel Arena.

Η Sunel, εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο των φωτοβολταϊκών, πήρε τα δικαιώματα δικαιοδοσίας για τα επόμενα πέντε χρόνια, ενώ υπάρχει και ενδεχόμενο ανανέωσης για άλλα πέντε στη συνέχεια.

H Ένωση κοντράρεται το απόγευμα του Σαββάτου (19:00) με τον Πανιώνιο σε φιλικό στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» του Περιστερίου.

Αναλυτικά

«Η ΑΕΚ ΒΕΤSSON BC και η Μεγάλη Χορηγός Betsson Greece συνεχίζουν μαζί. Την ερχόμενη Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου (16:00), στη SUNEL Arena, θα πραγματοποιηθεί κοινή Συνέντευξη Τύπου για την ανανέωση της συνεργασίας και για την αποκάλυψη της νέας φανέλας της «Βασίλισσας».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα