Περιστέρι: Τίμησε τον «θρυλικό» Φάνη Χριστοδούλου

xristodoulou

bet365

Περιστέρι και Πανιώνιος αναμετρήθηκαν στα πλαίσια του φιλικού τουρνουά ''Νίκος Φάσουρας'', με την ομάδα της Δυτικής Αττικής να τιμά τον Φάνη Χριστοδούλου για τη προσφορά του στο Ελληνικό μπάσκετ.

Το Περιστέρι διοργανώνει το φιλικό τουρνουά ''Νίκος Φάσουρας'', με τον σύλλογο της Δυτικής Αττικής να γνωρίζει την ήττα στη πρεμιέρα από τον Πανιώνιο με σκορ 74-73. Οι Περιστεριώτες πριν την έναρξη του αγώνα αποφάσισαν να τιμήσουν τον «θρύλο» και γενικό αρχηγό του Πανιωνίου, Φάνη Χριστοδούλου, για την προσφορά του στο Ελληνικό μπάσκετ.

Την βράβευση έκανε η Team Manager του Περιστερίου, Σοφία Κλιγκοπούλου. Ο «μπέμπης» του Ελληνικού μπάσκετ ήταν καθοριστικό μέλος της Εθνικής ομάδας του 1987 που κατέκτησε το κύπελλο Ευρώπης το 1987 και αγωνίστηκε από το 1983 μέχρι το 1997 με τη φανέλα του Πανιωνίου. Ένα χρόνο μετά αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, αγωνιζόμενος με τα χρώματα του Παναθηναϊκού. Ξεχωριστό επίτευγμα της καριέρας του ήταν ότι επιλέχθηκε στο ντραφτ του NBA το 1987 από τους Ατλάντα Χοκς, παρότι δεν αγωνίστηκε ποτέ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα