Παναθηναϊκός: Χωρίς Αντετοκούνμπο στο Super Cup

Παναθηναϊκός: Χωρίς Αντετοκούνμπο στο Super Cup

Γιώργος Κούβαρης
Ο Κώστας Αντετοκούνμπο.

bet365

O Κώστας Αντετοκούνμπο τραυματίστηκε στο φιλικό με την Παρτιζάν και δεν θα παίξει στο Super Cup της Ρόδου (28-29/9) αφού οι εξετάσεις έδειξαν κάταγμα στον αντίχειρα. Μαγνητική ο Σλούκας για ενόχληση στο γόνατο.

Δεν μπορεί να υπολογίζει στον Έλληνα σέντερ ο Εργκίν Αταμάν για τα ματς που θα κρίνουν τον πρώτο τίτλο της σεζόν. Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Super Cup (28-29/9) της Ρόδου χωρίς τον Κώστα Αντετοκούνμπο.

Ο ψηλός των πράσινων είχε χτυπήσει στον αντίχειρα στο φιλικό στο Καλλιμάρμαρο κόντρα στην Παρτίζαν και για προληπτικούς λόγους δεν ξαναμπήκε στην αναμέτρηση. Ο Κώστας Αντετοκούνμπο μετέβη στο νοσοκομείο για εξετάσεις οι οποίες έδειξαν ότι υπέστη κάταγμα στον αντίχειρα του δεξιού του χεριού. Του τοποθετήθηκε νάρθηκας και αναμένεται να απουσιάσει για διάστημα τριών εβδομάδων.

Ο Λορέντζο Μπράουν συνεχίζει τη θεραπευτική αγωγή για τη φλεγμονή άκρου ποδός που τον ταλαιπωρεί. Οι δυο τους δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή για την Τουρκία. Tέλος, ο Κώστας Σλούκας θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία στο αριστερό γόνατο καθώς ένιωσε μια ενόχληση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα