Τάιλερ Πόλεϊ: Θα βρεθεί στο training camp των Πέισερς με στόχο ένα συμβόλαιο

Newsroom
Τάιλερ Πολει

bet365

Ο Τάιλερ Πόλεϊ μετά από μια καλή σεζόν με την φανέλα του Κολοσσού Ρόδου, θα πάρει μέρος στην προετοιμασία των Πέισερς στοχεύοντας στο να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ της ομάδος.

Ο Τάλερ Πόλεϊ ο οποίος ήρθε στην χώρα μας πρώτη φορά για λογαριασμό του ΠΑΟΚ την σεζόν 2022-2023, την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Stoiximan GBL για λογαριασμό του Κολοσσού Ρόδου.

Έπειτα από μια καλή σεζόν με τους Ροδίτες, θα βρεθεί στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού με στόχο να αγωνιστεί στο NBA. Συγκεκριμένα, ο 25χρονος φόργουορντ, ο οποίος υπέγραψε exhibit 10 συμβόλαιο με τους Ιντιάνα Πέισερς, θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδος ευελπιστώντας να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ της νέας σεζόν.

Ο Πόλεϊ, την σεζόν που ολοκληρώθηκε, αρίθμησε 9.2 πόντους και 4.7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 25 λεπτά συμμετοχής στην Stoiximan GBL.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα