Open: Η επιστολή της ΚΑΕ Ολυμπιακός στις αρχές για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο (vid)

Newsroom
Δημήτρης Γιαννακόπουλος
Όπως ανέφερε το «Open» η ΚΑΕ Ολυμπιακός με σχετική επιστολή στις αρχές έκανε λόγο ότι «είναι αυτονόητο να τηρηθεί η νομιμότητα» στην περίπτωση που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδινε το «παρών» στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο Καλλιμάρμαρο.

Το περασμένο Σάββατο το Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο φιλοξένησε το 6ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» το οποίο παρακολούθησαν δια ζώσης 42.000 θεατές.

Παρόλα αυτά απουσίαζε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ο οποίος είχε διοργανώσει το τουρνουά, με τον ίδιο να εξηγεί τους λόγους της απουσίας του με γραπτή δήλωση λίγο πριν από την έναρξη του event.

Δύο 24ωρα αργότερα η εκπομπή «11 αυτοί 11 εμείς» στο «OPEN» δημοσίευσε επιστολή της ΚΑΕ Ολυμπιακός προς τις αρχές αναφορικά με την παρουσία του ισχυρού άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ στο Καλλιμάρμαρο.

Συγκεκριμένα υπενθύμιζε την τιμωρία εισόδου στους αθλητικούς χώρους και ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «θεωρούμε αυτονόητο ότι θα τηρηθεί η νομιμότητα» στην περίπτωση που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδινε το «παρών» στο Καλλιμάρμαρο.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα