ΑΕΚ: Έσβησε τρία ban και έχει άλλα τέσσερα για να... καθαρίσει

ΑΕΚ: Έσβησε τρία ban και έχει άλλα τέσσερα για να... καθαρίσει

Νίκος Καρφής
Ο Μάκης Αγγελόπουλος

bet365

H AEK έσβησε τρία ban και πλέον έχει άλλα τέσσερα για να... καθαρίσει εντελώς.

Έσβησε τρία ban η Βασίλισσα. Η ΑΕΚ... κατέβασε τα ban της στα τέσσερα (από τα επτά που είχε πριν) όπως φαίνεται και από την επίσημη ιστοσελίδα της FIBA.

Πλέον η Ένωση αναμένεται να... σβήσει όλα τα ban της μέσα στα επόμενα 24ώρα και να τελειώσει με αυτή την εκκρεμότητα. Πριν από από περίπου μια εβδομάδα στις 17 Σεπτέμβρη, ο Μάκης Αγγελόπουλος ανακοίνωσε στη συνέντευξη Τύπου πως για το Olympic Hall της Φυλής, η ΚΑΕ ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με τη Sunel για τα επόμενα πέντε χρόνια για την ονοματοδοσία του γηπέδου (με προοπτική ανανέωσης για άλλα πέντε χρόνια). Έτσι πλέον το γήπεδο της Ένωσης ονομάζεται Sunel Arena. Μια πολύ σημαντική συμφωνία για την κιτρινόμαυρη ΚΑΕ, για το παρόν και το μέλλον.

Η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα υποδέχεται την Ραμάτ Γκαν στην πρεμιέρα του BCL την 1η του Οκτώβρη (19:00), ενώ το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο (5-6/10) παίζει στο Nick Galis Hall με τον Άρη στην πρεμιέρα της Basket League.

φγ

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα