Μπαρτζώκας: «Να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την πρωτιά σε όλες τις διοργανώσεις»

Μπαρτζώκας: «Να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την πρωτιά σε όλες τις διοργανώσεις»

Newsroom
Μπαρτζώκας
H νέα σεζόν βρίσκεται προ των πυλών και ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξήγησε πως θα χρειαστεί χρόνος ώστε ο Ολυμπιακός να βγάλει στο παρκέ τις πραγματικές του δυνατότητες.

Ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο της σεζόν στη Ρόδο όπου θα διεξαχθεί το Stoiximan Sup Cup και ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για τη νέα σεζόν και τους στόχους των Πειραιωτών.

Συγκεκριμένα, είπε: «Αρχικά εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή επιτυχία και πάνω από όλα υγεία. Ίσως να γινόμαστε μονότονοι κάθε χρόνο, όμως, η αλήθεια είναι πως σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός οι στόχοι δεν αλλάζουν. Επιβάλλεται να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να κατακτήσουμε την πρωτιά σε όποια διοργάνωση κι αν μετέχουμε.

Εμείς κρατήσαμε έναν βασικό κορμό, ωστόσο, οι λίγες, αλλά πολύ σημαντικές κινήσεις που κάναμε, θεωρώ πως θα μας δυναμώσουν πολύ. Θα χρειαστεί, ωστόσο, χρόνος και πολλή δουλειά για να βγάλουμε στο παρκέ τις πραγματικές μας δυνατότητες.

Δυστυχώς ξεκινάμε τη φετινή σεζόν με αρκετά προβλήματα. Οι δύο βασικοί μας σέντερ, Μουστάφα Φαλ και Νίκολα Μιλουτίνοφ ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και δεν θα μπορέσουν να μας ενισχύσουν στο Super Cup. Παρόλα αυτά, είναι δεδομένο πως θα τα δώσουμε όλα για να κατακτήσουμε τον πρώτο τίτλο της σεζόν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα