Κολοσσός Ρόδου: «Ροδίτης» ο Τάιλερ Νέλσον με «άρωμα» Σάρλοτ Χόρνετς

Κολοσσός Ρόδου: «Ροδίτης» ο Τάιλερ Νέλσον με «άρωμα» Σάρλοτ Χόρνετς

Κολοσσός Τάιλερ Νέλσον

bet365

Με την ιστορική «παρθενική» πρεμιέρα του Κολοσσού Ρόδου στο BCL να απέχει μόλις λίγα 24ωρα, η ομάδα της Ρόδου προχώρησε στην προσθήκη του Τάιλερ Νέλσον, ο οποίος μεταξύ άλλων έχει θητεία στη θυγατρική των Σάρλοτ Χόρνετς στο ΝΒΑ, ενισχύοντας έτσι την γραμμή των γκαρντ του.

Ο Κολοσσός Ρόδου ολοκλήρωσε τον κύκλο των φιλικών του αγώνων με ήττα από τον Προμηθέα στη Πάτρα, στο γήπεδο «Δ.Τόφαλος» όπου θα δώσει τους εντός έδρας αγώνες του για το BCL. Οι «Ροδίτες» ενόψει των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων, ενίσχυσαν την γραμμή των γκαρντ τους με την προσθήκη του 29χρονου Αμερικανού, Τάιλερ Νέλσον, ο οποίος τις τελευταίες 3 σεζόν αγωνιζόταν στην Γερμανική Ρόστοκ Σίγουλβς

Προμηθέας - Κολοσσός Ρόδου 85-81: Φιλικά τέλος με νίκη και το βλέμμα πλέον στα επίσημα

Ο Κολοσσός μετρά αντίστροφα για το τζάμπολ κόντρα στην Σεντ Κεντέν την προσεχή Τρίτη (1/10 - 21:00) στη Γαλλία, σε ένα παιχνίδι «ορόσημο» για την ιστορία του συλλόγου, καθώς θα είναι η πρώτη δοκιμασία εκτός των συνόρων για την ομάδα του Γιώργου Σιγάλα.

Η ανακοίνωση των «θαλασσί»


«Συμφωνία με τον Τάιλερ Νέλσον

Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels Collection ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Τάιλερ Νέλσον.

Ο Τάιλερ Νέλσον είναι γεννημένος στις 9 Αυγούστου του 1995 στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ και με ύψος 1,91μ. αγωνίζεται ως πόιντ γκαρντ. Φοίτησε στο κολέγιο Φέρφιλντ (2014-18) και το 2018 ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στους Greensboro Swarm, στη θυγατρική ομάδα των Σάρλοτ Χόρνετς, ενώ το 2020 πέρασε για σύντομο χρονικό διάστημα από τους Texas Legends.

Το 2021 μετακόμισε για πρώτη φορά στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στη Γερμανία για λογαριασμό των Ρόστοκ Σίγουλβς, στους οποίους αγωνιζόταν μέχρι το ξεκίνημα της φετινής σεζόν.

Πέρυσι, είχε μία γεμάτη σεζόν, όπου σε 33 ματς πρωταθλήματος, είχε κατά μέσο όρο 16,3 πόντους, 2,4 ριμπάουντ και 2,9 ασίστ».

@Photo credits: fb kolossos rodou

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα