ΑΕΚ: Έσβησε ακόμα δύο ban και... καθαρίζει

ΑΕΚ: Έσβησε ακόμα δύο ban και... καθαρίζει

Νίκος Καρφής
e

bet365

Δύο πλέον είναι τα ban της ΑΕΚ, με την Ένωση να τελειώνει με το θέμα σύντομα.

Πριν λίγες ώρες έγινε γνωστό πως η ΑΕΚ... κατέβασε τα ban της στα τέσσερα (από τα επτά που είχε πριν). Πλέον η Ένωση έσβησε και άλλα δύο ban (όπως φαίνεται και από την επίσημη ιστοσελίδα της FIBA), κάτι που σημαίνει πως της μένουν άλλα δύο για να... καθαρίσει εντελώς από αυτή την εκκρεμότητα. Αυτό αναμένεται να συμβεί σύντομα.

Η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ ΑΕΚ σήμερα, την Πέμπτη 26/9 παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις της για την αγωνιστική περίοδο 2024-25, αλλά και την ανανέωση της συνεργασίας της με τον μεγάλο χορηγό της. Ο δικέφαλος αετός κλέβει την παράσταση στις φανέλες της.

Στις 17 Σεπτέμβρη, ο Μάκης Αγγελόπουλος ανακοίνωσε στη συνέντευξη Τύπου πως για το Olympic Hall της Φυλής, η ΚΑΕ ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με τη Sunel για τα επόμενα πέντε χρόνια για την ονοματοδοσία του γηπέδου (με προοπτική ανανέωσης για άλλα πέντε χρόνια). Έτσι πλέον το γήπεδο της Ένωσης ονομάζεται Sunel Arena σε μια πολύ σημαντική συμφωνία για το παρόν και το μέλλος της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ.

ξηξ

@Photo credits: eurokinissi, ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ / EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα