Παναθηναϊκός για το ματς στο Καλλιμάρμαρο: «Εμβληματικό γεγονός που ξεπέρασε τα σύνορα, παγκόσμιο» (vid)

Παναθηναϊκός για το ματς στο Καλλιμάρμαρο: «Εμβληματικό γεγονός που ξεπέρασε τα σύνορα, παγκόσμιο» (vid)

Νίκος Καρφής
Καλλιμάρμαρο

bet365

H KAE Παναθηναϊκός μέσω ενός όμορφου video εξήγησε πως το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο Καλλιμάρμαρο είχε τεράστια παγκόσμια απήχηση.

Η 21η Σεπτεμβρίου δεν θα ξεχαστεί ποτέ από τους φίλους του Παναθηναϊκού που έζησαν την εμπειρία του 6ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» κάτω από τα αστέρια του ουρανού της Αθήνας, στο ιστορικό Καλλιμάρμαρο κόντρα στην Παρτίζαν. H πράσινη ΚΑΕ έφτιαξε ένα όμορφο video στο οποίο εξηγεί την παγκόσμια απήχηση της σπουδαίας βραδιάς στο Καλλιμάρμαρο.

«Το 6ο Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος γίνεται παγκόσμια γλώσσα μέσω των ΜΜΕ που αναπαρήγαγαν το υλικό μας, ενώνοντας τις αθλητικές κοινότητες.

Ένα εμβληματικό γεγονός που ξεπέρασε τα σύνορα, αφήνοντας ανεξίτηλο στίγμα τόσο στον αθλητισμό όσο και στον πολιτισμό, ενώ έκανε την κληρονομιά και την απήχηση του Παύλου Γιαννακόπουλου να... ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο», αναφέρει η ΚΑΕ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα