ΑΕΚ: Τέλος τα ban για την Ένωση

ΑΕΚ: Τέλος τα ban για την Ένωση

Νίκος Καρφής
aek

bet365

H AEK πλέον δεν έχει κανένα ban, σβήνοντας και το τελευταίο της.

Tέλος τα ban για την ΑΕΚ. Η Ένωση τις τελευταίες μέρες κατέβαζε συνεχώς τα ban της και αναμενόταν να... καθαρίσει εντελώς από αυτή την εκκρεμότητα. Κάτι το οποίο έγινε, αφού η Βασίλισσα δεν έχει πλέον κανένα ban όπως φαίνεται και στην επίσημη ιστοσελίδα της FIBA.

Η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ ΑΕΚ, την Πέμπτη 26/9 παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις της για την αγωνιστική περίοδο 2024-25, αλλά και την ανανέωση της συνεργασίας της με τον μεγάλο χορηγό της. Ο δικέφαλος αετός έκλεψε την παράσταση στις φανέλες της.

Πλέον η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα στρέφει την προσοχή της στα επίσημα ματς, εκεί όπου υποδέχεται την Ραμάτ Γκαν στην πρεμιέρα του BCL την 1η του Οκτώβρη (19:00), ενώ το Σάββατο 5/10 στις 17:00 παίζει στο Nick Galis Hall με τον Άρη στην πρεμιέρα της Basket League.

Στις 17 Σεπτέμβρη, στη συνέντευξη Τύπου, ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας, Μάκης Αγγελόπουλος είχε κάνει γνωστό πως η ΚΑΕ ήρθε σε συμφωνία με τη Sunel για τα επόμενα πέντε χρόνια για την ονοματοδοσία του γηπέδου (με προοπτική ανανέωσης για άλλα πέντε χρόνια). Έτσι πλέον το γήπεδο της Ένωσης ονομάζεται Sunel Arena σε μια πολύ σημαντική συμφωνία για το παρόν και το μέλλος της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα