Παπανικολάου: «Κομβική χρονιά για τον Ολυμπιακό, αυτό είναι το... καύσιμο για να φτάσεις στην επιτυχία»

Παπανικολάου: «Κομβική χρονιά για τον Ολυμπιακό, αυτό είναι το... καύσιμο για να φτάσεις στην επιτυχία»

Νίκος Καρφής
Παπ

bet365

Ο Κώστας Παπανικολάου στάθηκε στη κομβική σεζόν που ξεκινά για τον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε στην σκληρή δουλειά που είναι απαραίτητη.

Τον τίτλο του Super Cup και τη νέα σεζόν θέλει ο Κώστας Παπανικολάου με τον Ολυμπιακό που μίλησε στη συνέντευξη Τύπου και στάθηκε στο καύσιμο που χρειάζεται ο κάθε αθλητής για να φτάσει στην επιτυχία.

«Καλή σεζόν σε όλους, υγεία, να έχουμε όμορφη σεζόν. Για εμάς είναι μια ιδιαίτερη χρονιά συμπληρώνονται 100 χρόνια από την ιδρυση του συλλόγου μας. Αυτό το κάνει ιδιαίτερο. Η αισιοδοξία και το όνειρο του να πετύχει τους στόχους σου, είναι το καύσιμο που χρειάζεται ο κάθε αθλητής για να φτάσει στην επιτυχία. Και στη συνέχεια η σκληρή δουλειά. Από αύριο όλα θα κριθούν μέσα στις τέσσερις γραμμές. Πρέπει να κάνουμε με αγάπη αυτό που έχουμε να κάνουμε. Καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη, είναι πολύ μεγάλη σεζόν. Όταν μπαίνεις στις τέσσερις γραμμές, πρέπει να βγάλεις τον καλύτερο σου εαυτό σαν ομάδα.

Yπάρχουν οι αυριανοί αγώνες που δεν ξέρουμε την έκβαση, θα ήταν άδικο να μιλάμε για πράγματα υποθετικά. Όταν μπαινεις να παίξεις για έναν τίτλο, μπαίνεις για να κερδίσεις και να παλέψεις. Αυτή τη στιγμή αυτός είναι ο πιο σημαντικός τίτλος γιατί είναι ο πρώτος της σεζόν. Για εμάς είναι κομβική χρονιά που θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τον σύλλογο».

@Photo credits: eurokinissi, LATO KLODIAN / EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER CUP ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα