ΑΕΚ: Πρώτη προπόνηση για Γκρέι και... τρέχει για Ραμάτ Γκαν

ΑΕΚ: Πρώτη προπόνηση για Γκρέι και... τρέχει για Ραμάτ Γκαν

Νίκος Καρφής
Ο Γκρέι

bet365

Ο Ραϊκουάν Γκρέι έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ΑΕΚ το μεσημέρι του Σαββάτου και... τρέχει για να είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο ματς με την Ραμάτ Γκαν (19:00, 1/10) στην πρεμιέρα του BCL.

Με τον Ραϊκουάν Γκρέι έκλεισαν οι μεταγραφές της ΑΕΚ Betsson για τη σεζόν που έρχεται. Ο Αμερικανός σέντερ υπέγραψε με τους «κιτρινόμαυρους» και τα ξημερώματα της Παρασκευής πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα για λογαριασμό της ομάδας του Σάκοτα.

Το νέο απόκτημα της Βασίλισσας έκανε την πρώτη του προπόνηση στα κιτρινόμαυρα το μεσημέρι του Σαββάτου και πλέον... τρέχει για να μπει σε αγωνιστικό ρυθμό και να προλάβει την πρεμιέρα της Ένωσης στο BCL απέναντι στη Μακάμπι Ραμάτ Γκαν, την 1η του Οκτώβρη (19:00).

Ο Γκρέι αναμένεται να αποτελέσει το βαρύ πυροβολικό της Ένωσης στη ρακέτα για τη σεζόν που έρχεται, έχοντα ένα μικρό πέρασμα και από το ΝΒΑ με Νετς και Σπερς.

H Ένωση έσβησε και όλα τα ban, καθαρίζοντας εντελώς από αυτή την εκκρεμότητα λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της σε Ευρώπη και Ελλάδα.

ui

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα