Προμηθέας: Ψάχνει το... κόλπο με Ντέγουαν Ερνάντεζ

Προμηθέας: Ψάχνει το... κόλπο με Ντέγουαν Ερνάντεζ

Αντώνης Καλκαβούρας
Ντεγουάν Ερνάντεζ

bet365

Τον Ντέγουαν Ερνάντεζ θέλει να εντάξει στο δυναμικό του ο Προμηθέας Πάτρας, που βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τον Αμερικανό ψηλό.

Η νέα σεζόν βρίσκεται προ των πυλών αλλά ο Προμηθέας ψάχνει ακόμα και τώρα μία κίνηση που θα τον ενισχύσει, με τον Ντέγουαν Ερνάντεζ να αποτελεί τον μεγάλο του στόχο.

Ο 27χρονος Αμερικανός ψηλός (2.08μ.) αποτελεί διακαή πόθο των Πατρινών, που προσπαθούν να πετύχουν το deal με τον έμπειρο ψηλό, Νο59 στο Draft του 2019. Έναν παίκτη τον οποίο έβαλε στο μικροσκόπιο και η ΑΕΚ, προτού τελικά αποκτήσει τον Ραϊκουάν Γκρέι.

Ο Ερνάντεζ έχει ευρωπαϊκή εμπειρία, μιας και το 2021 πέρασε από τη Χάποελ Τελ Αβίβ, αλλά λόγω τραυματισμού την περσινή σεζόν δε βρήκε μια πρόταση που τον ικανοποιούσε. Ο Προμηθέας βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με την πλευρά των Αμερικανών, μιας και θέλει να τον συμπεριλάβει στο ρόστερ του για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Από μεριάς τους οι Πατρινοί ψάχνουν τη χρυσή τομή για να ολοκληρώσουν τη συμφωνία, μιας και το κασέ του Ερνάντεζ είναι πολύ υψηλό.

Θυμίζουμε πως το πρώτο τζάμπολ της σεζόν για τον Προμηθέα γίνεται την προσεχή Τετάρτη, με αντίπαλο τη Νίμπουρκ στο «Δημήτριος Τόφαλος» για την πρεμιέρα του BCL.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα