Πανιώνιος - Λαύριο 70-59: Φιλική νίκη για τον «ιστορικό» μπροστά στους φίλους του

Πανιώνιος Λαύριο

bet365

Ο Πανιώνιος ολοκλήρωσε τον κύκλο των φιλικών του αναμετρήσεων υποχρεώνοντας το Λαύριο στην 7η ήττα του σε 7 φιλικά με σκορ 70-59, μπροστά σε περίπου 500 φίλους του που επισκέφτηκαν το ΔΑΚ Γλυφάδας.

Ο Πανιώνιος ολοκλήρωσε τις φιλικές του αναμετρήσεις, επικρατώντας στο ΔΑΚ Γλυφάδας επί του Λαυρίου με σκορ 70-59 και πλέον «στρέφει» την προσοχή του στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων για την Stoiximan GBL

Για τους «κυανέρυθρους» δεν αγωνίστηκε λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό ο Ράιον Μπράουν. Στο ΔΑΚ Γλυφάδας, όπου φέτος θα φιλοξενηθούν οι εντός έδρας αγώνες του «ιστορικού» βρέθηκαν περίπου 500 φίλοι της ομάδας δημιουργώντας «ζεστή» ατμόσφαιρα.

Αυτή ήταν η 7η ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια προετοιμασίας για την ομάδα του Λαυρίου, με τον Κώστα Μέξα να μην είναι ευχαριστημένος με τα αποτελέσματα της ομάδας του στα παιχνίδια της προετοιμασίας.

Τα δεκάλεπτα: 20-16, 37-35, 52-40, 70-59

Πανιώνιος (Λυκογιάννης): Κακλαμανάκης 10, Τσαλμπούρης 9 (1), Γκίκας 2, Smith 9, Cannady 15 (2), Nnoko 9, Woolridge 2, Μιλεντίγιεβιτς 10, Davis 4, Σαλούστρος

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα