Άρης: Ο Καστρίτης αποφασίζει για γκαρντ και είναι σε συζητήσεις με τον Ρόουλ Άλκινς

Άρης: Ο Καστρίτης αποφασίζει για γκαρντ και είναι σε συζητήσεις με τον Ρόουλ Άλκινς

Newsroom
Ο Καστρίτης

bet365

Ο Ντιμοί Χοτζ προβλέπεται να επιστρέψει στη δράση κατά τις αρχές του Νοέμβρη και στον Άρη είναι σε διαδικασία τελικής επιλογής για τον προσωρινό αντικαταστάτη του και βρίσκονται σε συζητήσεις με τον 27χρονο Ρολ Άλκινς.

Η τελική επιλογή αναμένεται να γίνει εντός 24ώρου από τους «κίτρινους» καθώς η εικόνα της ομάδας στο Super Cup αλλά και στα φιλικά παιχνίδια έδειξε την ανάγκη ενίσχυσης (και) στην περιφέρεια. Γι’ αυτόν τον λόγο βρίσκονται σε συζητήσεις με τρεις γκαρντ μεταξύ των οποίων είναι και ο 27χρονος Ρολ Άλκινς ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο Ισραήλ και στη Νες Ζιόνα έχοντας 14 πόντους ανά αγώνα.

Ο Αμερικανός γκαρντ αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο της Αριζόνα και τη σεζόν 2018-19 έκανε δέκα συμμετοχές στους Σικάγο Μπουλς για να ακολουθήσει η ευρωπαϊκή καριέρα η οποία περιλάμβανε και τη συνεργασία του με τη γερμανική Ρίσεν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα