ΠΣΑΚΚ: «Ο Γιώργος Λιμνιάτης δείχνει το δρόμο»

ΠΣΑΚΚ: «Ο Γιώργος Λιμνιάτης δείχνει το δρόμο»

Νίκος Καρφής
Λιμνιάτης

bet365

O ΠΣΑΚΚ με ανακοίνωση του έδωσε συγχαρητήρια στον Γιώργο Λιμνιάτη για την εμπιστοσύνη του στους Έλληνες παίκτες και την επιλογή του να πορευτεί με μόλις πέντε ξένους.

To Περιστέρι έχει επιλέξει φέτος να πορευτεί μόλις με πέντε ξένους παίκτες για κάτι που είχε μιλήσει και ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Λιμνιάτης στη συνέντευξη Τύπου για το Super Cup.

Ο ΠΣΑΚΚ με ανακοίνωση του έβγαλε το καπέλο στον Λιμνιάτη, αναφέροντας πως δείχνει τον δρόμο. «Την ώρα που οι περισσότερες ομάδες επενδύουν σε ξένους, το Περιστέρι έχει επιλέξει μόλις πέντε για να πορευτεί», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά

«Ο Γιώργος Λιμνιάτης δείχνει το δρόμο…

Μεγάλη είναι η ικανοποίηση στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών-τριών, για την εικόνα που παρουσίασε το Περιστέρι του Γιώργου Λιμνιάτη στο Σούπερ Καπ της Ρόδου.

Την ώρα που οι περισσότερες ομάδες επενδύουν σε ξένους, το Περιστέρι έχει επιλέξει μόλις πέντε για να πορευτεί!

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των Ελλήνων στο ρόστερ του και την ανάδειξη τους, όπως τόνισε και ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Λιμνιάτης.

Στον ΠΣΑΚΚ πιστεύουμε σε αυτό το «μοντέλο», ευελπιστούμε να παραδειγματιστούν κι άλλες ομάδες, καθώς και να στηριχθεί ο Γιώργος Λιμνιάτης για τις επιλογές του μέχρι το τέλος!

Το ελληνικό μπάσκετ έχει ανάγκη από ξένους παίκτες αλλά με…μέτρο διότι μετά γυρίζει μπούμερανγκ και το βλάπτει!

Κυρίως όμως, δεν έχει ανάγκη από ξένους παίκτες χαμηλότερου επιπέδου από τους Έλληνες…»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα