ΑΕΚ: Προετοιμάζεται με γεμάτο... οπλοστάσιο ενόψει Άρη

ΑΕΚ: Προετοιμάζεται με γεμάτο... οπλοστάσιο ενόψει Άρη

Νίκος Καρφής
Η ΑΕΚ

bet365

Η ΑΕΚ έχει αφήσει πίσω της τη νίκη επί της Ραμάτ Γκαν στο ΒCL και έχει στρέψει στην προσοχή της στο ματς του Σαββάτου με τον Άρη (17:00) για την Stoiximan GBL, με τον Σάκοτα να έχει όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε την πορεία της η ΑΕΚ στο BCL, αφού επικράτησε της Ραμάτ Γκαν στη Sunel Arena, έχοντας για απόλυτο πρωταγωνιστή τον Χαμπ, με τους Χέιλ και Γκόλντεν να τον... σιγοντάρουν.

Η Ένωση έχει αφήσει πίσω της το ματς του Basketball Champions League και έχει στρέψει το βλέμα της στην πρεμιέρα της στη Stoiximan GBL. Η Βασίλισσα φιλοξενείται από τον Άρη στο Nick Galis Hall το Σάββατο 5/10 (17:00) και θέλει να μπει με το... δεξί και εντός των τειχών σε ένα αρκετά απαιτητικό ματς σε δύσκολη έδρα.

Ο Nτράγκαν Σάκοτα είναι στην ευχάριστη θέση να έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους παίκτες του ενόψει της μάχης στη Θεσσαλονίκη. Κανονικά στη διάθεση του head coach της Ένωσης θα βρίσκεται και ο Σι Τζέι Μπράις, ο οποίος στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στους Ισραηλινούς, δέχθηκε χτύπημα στο ματι και δυσκολεύτηκε στη συνέχει να ρίξει τις βολές. Δεν έβλεπε καλά για λίγο και ο Σάκοτα τον τράβηξε στον πάγκο. Ωστόσο δεν είναι κάτι το σοβαρό και θα παίξει κανονικά στην πρεμιέρα στο πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ θα ταξιδέψει για τη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 4/10, ενώ το επόμενο Σαββατοκύριακο 12-13 Οκτώβρη θα υποδεχθεί την Καρδίτσα στη Sunel Arena.

@Photo credits: eurokinissi, ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ / EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα