Σάκοτα: «Χρειαζόμαστε λίγο χρόνο ακόμη για να είμαστε 100% έτοιμοι»

Σάκοτα: «Χρειαζόμαστε λίγο χρόνο ακόμη για να είμαστε 100% έτοιμοι»

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Ντράγκαν Σάκοτα

bet365

Ο Ντράγκαν Σάκοτα, στις δηλώσεις του ενόψει του αγώνα της ΑΕΚ κόντρα στον Άρη, μίλησε για τη δυσκολία που έχουν τα ματς στη Θεσσαλονίκη ενώ αναφέρθηκε και στο πόσο έτοιμη είναι η ομάδα του για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Το πρωτάθλημα της Stoiximan GBL αρχίζει σε λίγες ώρες, με το πρώτο τζάμπολ της σεζόν να δίνεται το Σάββατο (5/10) στη Θεσσαλονίκη με τον αγώνα ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΚ Betsson στις 17:00.

Ο προπονητής της «Βασίλισσας», Ντράγκαν Σάκοτα, στις δηλώσεις του ενόψει της πρεμιέρας, αναφέρθηκε στη δυσκολία που έχουν οι αγώνες με αντίπαλο τον Άρη ενώ μίλησε και για το κατά πόσο έτοιμη είναι η ομάδα του για την έναρξη του πρωταθλήματος.

«Ξεκινάμε τις υποχρεώσεις μας και στο Πρωτάθλημα. Όλοι ξέρουμε, ότι δεν μπορούμε να διαλέξουμε ποιους αντιπάλους θέλουμε και με ποια σειρά. Ξεκινάμε με δύσκολα ματς, έτσι όπως προέκυψαν από την κλήρωση. Ο Άρης είναι μία ομάδα, που παραδοσιακά έχει μία από τις καλύτερες έδρες.

Το ρόστερ της ομάδας μας ολοκληρώθηκε την τελευταία στιγμή. Χρειαζόμαστε λίγο χρόνο ακόμη για να είμαστε 100% έτοιμοι για τέτοιου είδους ματς. Σε κάθε περίπτωση είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε ό,τι μπορούμε για τη νίκη».

@Photo credits: INTIME, ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα