Άρης: Ο Ράλι Άλκινς προπονήθηκε και κάνει ντεμπούτο με την ΑΕΚ

Άρης: Ο Ράλι Άλκινς προπονήθηκε και κάνει ντεμπούτο με την ΑΕΚ

Newsroom
Ο Άλκινς

bet365

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της πρεμιέρας (5/10, 17:00) της GBL Basketleague απέναντι στην ΑΕΚ όπου ο Ράλι Άλκινς προβλέπεται να κάνει το ντεμπούτο του.

Ο Αμερικανός παραμένει σε στάδιο εκμάθησης της νέας ομάδας του καθώς έφτασε στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη (1/10), παρακολούθησε την απογευματινή προπόνηση της ίδιας ημέρας αλλά και τον αγώνα με την Τουρκ Τέλεκομ και σήμερα (4/10) συμμετείχε στο ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης. Ο Ράλι Άλκινς θα προστεθεί στους ΝτεΤζούλιους, Νόλεϊ, Γούντμπερι, Ρόμπερτς και Μπανκς συνθέτοντας την εξάδα των ξένων για τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Θυμίζουμε ότι για τους «κίτρινους» παραμένουν εκτός οι Νέιτ Λαζέφσκι, Ντιμόι Χοτζ οι οποίοι δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους, καθώς όμως θεωρούνται βασικά στελέχη της ομάδας, είναι δεδομένο ότι η επιστροφή τους θα φέρει ανακατατάξεις στην εξάδα των ξένων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα