Γαλατσόπουλος για την έναρξη της Stoiximan GBL: «Έφτασε η πιο όμορφη στιγμή»

Newsroom
1

bet365

Το πρωτάθλημα της Stoiximan GBL κάνει τζάμπολ το Σάββατο 5/10 και ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Λίγκας, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, έδωσε το σύνθημα για μία όμορφη σεζόν με πλούσιο θέαμα.

Η ώρα για το τζάμπολ της Stoiximan GBL έφτασε και ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Λίγκας, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, έδωσε το σύνθημα για μία όμορφη σεζόν με πλούσιο θέαμα, εξηγώντως πως ήλθε η στιγμή να μιλήσουν οι πρωταγωνιστές πάνω στο παρκέ.

Στο μήνυμά του για την έναρξη της σεζόν 2024/25, είπε: «Η πιο ευχάριστη στιγμή του χρόνου έφτασε. Σε λίγες ώρες θα γίνει το τζάμπολ της ανανεωμένης Stoiximan GBL και όλοι όσοι λατρεύουμε την καλαθοσφαίριση ανυπομονούμε ν’ απολαύσουμε όμορφο θέαμα. Η γλυκιά γεύση που άφησε το Stoiximan Super Cup ήταν απλά η αρχή για όσα θ’ ακολουθήσουν στη διάρκεια της σεζόν. Ήρθε η στιγμή να μιλήσουν οι πρωταγωνιστές πάνω στα παρκέ, που δεν είναι άλλοι από τους παίκτες και τους προπονητές. Από την πλευρά μου θέλω να ευχηθώ να είναι πάνω απ’ όλα υγιείς όλοι όσοι εργάζονται στις ομάδες και υπηρετούν το αγαπημένο μας άθλημα, να πετύχουν τους στόχους τους και να κερδίσει ο καλύτερος».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα