Παναθηναϊκός: «Κόπηκε» ο Γκριγκόνις για το ματς με την Καρδίτσα, εκτός ξανά ο Παπαπέτρου

Newsroom
Παναθηναϊκός: «Κόπηκε» ο Γκριγκόνις για το ματς με την Καρδίτσα, εκτός ξανά ο Παπαπέτρου

bet365

Ο Λιθουανός κόπηκε από την εξάδα ξένων ενόψει του ματς του Παναθηναϊκού με την Καρδίτσα (17:15, 6/10). Παραμενει τραυματιας ο Αντετοκούνμπο, ο Όσμαν ειναι κομμενος από τα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος.

Με απουσίες στην πρεμιέρα της Stoiximan GBL οι πράσινοι. Για την Καρδίτσα αναχώρησε σημερα το απόγευμα η αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR εν όψει της αυριανής πρεμιέρας του πρωταθλήματος, ενώ νωρίτερα οι πράσινοι προπονήθηκαν στο ΟΑΚΑ.

Εκτός έμειναν οι Οσμάν (είναι εκτός επτάδας ξενων), Παπαπέτρου (ταλαιπωρειται από κάκωση στο μεγάλο δάκτυλο του δεξιού του ποδιού), Αντεοκούνμπο (έχει κάταγμα στον δεξιό αντίχειρα) και Γκριγκόνις. Ο Λιθουανός είναι αυτός που κόβεται από την εξάδα ξένων και έμεινε στην Αθήνα καθώς ένιωσε μια ενόχληση στον αχίλλειο και προτιμήθηκε να ξεκουραστεί. Δεν εμπνέει ανησυχία πάντως η κατάσταση του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα