Γιάννης Καστρίτης: «Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και αγαπημένοι, τα παιδιά προσπαθούν» (vid)

Γιάννης Καστρίτης: «Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και αγαπημένοι, τα παιδιά προσπαθούν» (vid)

Newsroom
kastritis

bet365

Όλα όσα δήλωσε ο Γιάννης Καστρίτης αμέσως μετά την εντός έδρας ήττα του Άρη από την ΑΕΚ για την πρεμιέρα της Stoiximan GBL.

Ο Άρης ξεκίνησε με το αριστερό και στην φετινή Stoiximan GBL γνωρίζοντας την ήττα με 70-59 από την ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη και φτάνοντας τις πέντε συνεχόμενες ήττες στο ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο προπονητής των Θεσσαλονικέων, Γιάννης Καστρίτης έκανε δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ αμέσως μετά την αναμέτρηση, αναφέροντας τα αίτια της ήττας αλλά και επισημαίνοντας πως οι παίκτες του καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια παρά τα πρώτα ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Για το τι πήγε λάθος: «Νομίζω ότι από το ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου φάνηκε να μην έχουμε μυαλό. Αυτό μας κόστισε σε αποφάσεις σε άμυνα και σε επίθεση. Η ΑΕΚ έχει ποιοτικούς παίκτες, οι οποίοι τιμώρησαν κάθε λάθος μας. Έβαλαν τα σουτ που έπρεπε να βάλουν και το παιχνίδι πήρε τον δρόμο του».

Και συνέχισε: «Εμείς κοιτάζουμε κάθε φορά που βρισκόμαστε στο γήπεδο να βελτιωνόμαστε. Το ότι υπάρχουν προβλήματα είναι δεδομένο. Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες. Παρ' όλα αυτά είδατε ότι και σήμερα ξεμείναμε από δυνάμεις. Το σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να μείνουμε όλοι ενωμένοι και αγαπημένοι. Τα παιδιά προσπαθούν, όχι με τον καλύτερο τρόπο κάθε φορά, αλλά η προσπάθεια είναι εκεί. Θα βελτιωθούμε και θα επιστρέψουμε όπως πρέπει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα