Λιμνιάτης: «Παίζουμε με εγωιστικό τρόπο» (vid)

Newsroom
Λιμνιάτης

bet365

Ο Γιώργος Λιμνιάτης μίλησε μετά την ήττα του Περιστερίου από τον ΠΑΟΚ και στάθηκε στον λάθος τρόπο που έπαιξε η ομάδα του.

Ο ΠΑΟΚ έφυγε με το διπλό από το Περιστέρι και ο προπονητής των γηπεδούχουν, Γιώργος Λιμνιάτης τόνισε πως η ομάδα του έπαιξε εγωιστικά, ενώ πρόσθεσε πως θα παλέψει στη συνέχεια και θα βελτιωθεί.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην ΕΡΤ

«Έχουμε εντελώς διαφορετική εικόνα από τα παιχνίδια που παίξαμε μέχρι το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Είναι ίσως έλλειψη ενέργειας, είναι ίσως λίγο ότι έχει κάποιο άγχος η ομάδα. Γιατί σίγουρα οι εμφανίσεις μας έδειξαν ότι μπορούμε να κάνουμε κάποια πράγματα, αλλά είναι ξεκάθαρο πως έχουμε πολύ μεγάλο έλλειμμα στο αμυντικό ριμπάουντ, 16 επιθετικά ριμπάουντ.

Δεν παίζουμε με τον σωστό τρόπο όπως πριν μία εβδομάδα, παίζουμε με έναν τρόπο εγωιστικό, χωρίς να κυκλοφορούμε την μπάλα. Επομένως, είναι πολύ κακή ήττα σήμερα, όχι γιατί θέλω να υποτιμήσω την ομάδα του ΠΑΟΚ, αλλά γιατί είχαμε το "πρέπει". Είμαστε μία νέα ομάδα με διαφορετικά δεδομένα, που έπρεπε να πάρουμε ψυχολογία.

Επομένως, τώρα τα πράγματα δυσκολεύουν. Θα μείνουμε ενωμένοι, θα παλέψουμε περισσότερο και θεωρώ ότι θα βελτιωθούμε».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα