Αταμάν: «Δεν είμαι ικανοποιημένος από το μπάσκετ που παίξαμε, με εξαίρεση τον Καλαϊτζάκη» (vid)

Αταμάν: «Δεν είμαι ικανοποιημένος από το μπάσκετ που παίξαμε, με εξαίρεση τον Καλαϊτζάκη» (vid)

Newsroom
Αταμαν

bet365

Παρά τη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR στην Καρδίτσα, ο Εργκίν Αταμάν δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του και το μπάσκετ που έπαιξε, ενώ απένειμε τα εύσημα στον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη.

Μετά το τέλος του αγώνα και τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Καρδίτσας με 80-66, ο Τούρκος προπονητής των «πρασίνων» είπε στην κάμερα της ΕΡΤ ότι δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του ενώ στη συνέντευξη Τύπου συμπλήρωσε ότι σε τέτοια ματς οι «πράσινοι» θα πρέπει να κυριαρχούν.

«Δεν είμαι ικανοποιημένος εκτός από τον Καλαϊτζάκη που έκανε καλό παιχνίδι. Νομίζω ότι δεν παίζουμε καλό μπάσκετ και αυτό θα είναι πολύ επικίνδυνο για το μέλλον» σχολίασε ο Εργκίν Αταμάν στην flash interview αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

Ακολούθως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Ελέγξαμε το παιχνίδι από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Δεν είμαι ικανοποιημένος από το μπάσκετ που παίξαμε. Αν μπορούμε να δούμε κάτι στη στατιστική είναι οι 3 πόντοι της Καρδίτσας από τα επιθετικά ριμπάουντ ενώ εμείς είχαμε 23 πόντους. Αυτή ήταν η διαφορά. Είναι πολύ επικίνδυνο για το μέλλον. Υπάρχει μεγάλη διαφορά στα ρόστερ των δύο ομάδων και η ομάδα που θα πρέπει να κυριαρχεί σε αυτά τα ματς».

Όσο για την ατμόσφαιρα; «Στην Καρδίτσα αγαπούν το μπάσκετ. Έχει μια ανταγωνιστική ομάδα και της εύχομαι καλή τύχη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα