Ρεντζιάς: «Φέτος ο στόχος είναι ακόμη περισσότερος κόσμος στα γήπεδα»

1

bet365

Ο Γενικός Διευθυντής της Stoiximan GBL, Ευθύμης Ρεντζιάς, βρέθηκε στο κλειστό «Γιάννης Μπουρούσης» για την αναμέτρηση της Καρδίτσας με τον Παναθηναϊκό και αναφέρθηκε στους επόμενους στόχους της λίγκας.

Ο Παναθηναϊκός λύγισε την Καρδίτσα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος παρόντος του Ευθύμη Ρεντζιά, ο οποίος βρέθηκε στο κλειστό «Γιάννης Μπουρούσης» μαζί με τον Αγωνιστικό Διευθυντή της διοργανώτριας αρχής, Κωνσταντίνο Νέτση.

Ο Γενικός Διευθυντής της Stoiximan GBL μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ πριν από το τζάμπολ του αγώνα:

Για τον επόμενο στόχο της Stoiximan GBL μετά την περσινή αύξηση των εισιτηρίων και της τηλεθέασης: «Τα περσινά αποτελέσματα ήταν ενθαρρυντικά στο επίπεδο των εισιτηρίων με την αύξηση που σημειώθηκε, φέτος ο στόχος είναι ακόμη περισσότερος κόσμος στα γήπεδα, ακόμη μεγαλύτερη αύξηση εισιτηρίων, ακόμη μεγαλύτερη τηλεθέαση.

Για τις αλλαγές που υπήρξαν στην ονομασία και το λογότυπο του ελληνικού επαγγελματικού Πρωταθλήματος: «Έπρεπε να γίνει η αλλαγή του ονόματος. Έχουμε γενικότερα υψηλούς στόχους, θέλουμε ακόμη περισσότερο κόσμο στα γήπεδα, περισσότερες δυνατές ομάδες στη Λίγκα και ένα ακόμη πιο ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα. Ακόμη, θέλουμε μεγαλύτερες στρατηγικές συνεργασίες με μεγάλους οργανισμούς και χορηγούς. Έχουμε παράλληλα ένα νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια με την ΕΡΤ που θεωρούμε ότι είναι το σπίτι του μπάσκετ».

Για το νέο Πρωτάθλημα: «Θεωρώ ότι το φετινό Πρωτάθλημα θα είναι ακόμη πιο ανταγωνιστικό από την περασμένη σεζόν και πιστεύω ότι θα έχουμε πολλές εκπλήξεις γιατί όλοι οι οργανισμοί, όλες οι ομάδες έχουν επενδύσει σε παίκτες και προπονητές ενώ έχουμε εννιά ομάδες που μας εκπροσωπούν στην Ευρώπη. Όλοι έχουν δουλέψει πολύ και περιμένουμε να δούμε όμορφα θέαμα με αμείωτο ενδιαφέρον ως το τέλος».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα