Σάσα Βεζένκοβ: «Ήμασταν απαράδεκτοι για 35 λεπτά» (vid)

Σάσα Βενζέκοβ
Ο Ολυμπιακός επικράτησε εκτός έδρας του Λαυρίου με σκορ 93-75 και ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις του στη φετινή Stoiximan GBL, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Σάσα Βεζένκοβ, με τον ίδιο να κάνει αυστηρή κριτική στην ομάδα του.

Νικηφόρα ήταν η πρεμιέρα του Ολυμπιακού στην Stoiximan GBL καθώς επικράτησε εκτός έδρας του Λαυρίου με σκορ 93-75, με την ομάδα της Λαυρεωτικής ωστόσο να παραμένει ανταγωνιστική για περίπου 32 αγωνιστικά λεπτά.

Ο πρωταγωνιστής της νίκης των «ερυθρόλευκων», Σάσα Βεζένκοβ (25 πόντοι, 9 ριμπάουντ), σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά το ματς στάθηκε στην εικόνα της ομάδας του για το μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού η οποία δεν τον άφησε ευχαριστημένο.

«Συγχαρητήρια στο Λαύριο, για 32 λεπτά έπαιξε με ενέργεια και με πάθος. Αυτό που μας λείπει είναι η σκληράδα. Σίγουρα μπορούμε να βάλουμε 93 πόντους, ειδικά στο ελληνικό πρωτάθλημα, χωρίς να υποτιμήσω το πρωτάθλημα, έχουν δυναμώσει οι ομάδες. Πρέπει από την αρχή να μπαίνουμε σκληρά, να τελειώνουμε τα παιχνίδια, να διαχειριζόμαστε τους χρόνους και να συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο ματς. Κανένας αγώνας δεν θα είναι εύκολος, όλες οι ομάδες θέλουν να νικήσουν τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό. Η εικόνα μας στα πρώτα 35 λεπτά ήταν απαράδεκτη. Στην επίθεση το βρίσκαμε, αλλά στην άμυνα χάναμε τα ριμπάουντ, χάναμε τις μάχες, δίναμε εύκολα καλάθια. Εμείς είμαστε πεινασμένοι, εμείς θέλουμε να διεκδικήσουμε όλα τα τρόπαια. Πρέπει να συγκεντρωθούμε, να αρχίσουμε από το ματς με τη Ζάλγκιρις και να δείξουμε καλύτερη εικόνα. Δεν ήμασταν ξενερωμένοι όπως ειπώθηκε πριν. Ήμασταν μουντοί, όμως δεν θα έπρεπε. Τώρα το σημαντικό είναι να προστατεύσουμε το ΣΕΦ, να πάρουμε όλα τα παιχνίδια εκεί και εκτός έδρας να πάρουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα