Μέξας: «Ο Ολυμπιακός έδειξε την ποιότητά του, παραιτηθήκαμε και δεν άξιζε» (vid)

Newsroom
Κώστας Μέξας
Το Λαύριο προσπάθησε αλλά η προσπάθεια έμεινε στη μέση, με τον Κώστα Μέξα να παραδέχεται πως ο Ολυμπιακός έδειξε την ποιότητά του στο φινάλε.

Ο Κώστας Μέξας ήταν εμφανώς ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Λαυρίου στην πρεμιέρα της Stoiximan GBL απέναντι στον Ολυμπιακό, με την ομάδα του να παλεύει στα ίσια για περίπου 33 λεπτά όπως τόνισε.

Οι δηλώσεις του Μέξα

«Ήμασταν ανταγωνιστικοί μέχρι το 71-73, μετά χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Ο Ολυμπιακός έδειξε την ποιότητά του. Παραιτηθήκαμε και δεν άξιζε. Η εικόνα μας μέχρι το 32', 33' ήταν καλή, κάναμε πράγματα που δουλεύουμε, άλλες φορές καλύτερα, άλλες χειρότερα. Ακόμα είναι νωρίς, έχουμε πολύ δρόμο, πολλή δουλειά. Το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό, έχουμε καλές ομάδες. Ελπίζω το σημερινό ματς να βοηθήσει την αυτοπεποίθηση των παιδιών σχετικά με το τι θέλουμε να κάνουμε, με ποιον τρόπο, και να το κάνουμε καλύτερα στη συνέχεια.

Προσπαθούμε να παίξουμε ομαδικά, να μην έχουμε πολλές ατομικές ενέργειες. Κάποιες φορές το πετυχαίνουμε, άλλες όχι. Είμαστε σε μία διαδικασία, ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Η εικόνα μας είναι ένα μπουστ γιατί στα φιλικά δεν παίξαμε καλά. Σήμερα κάναμε ένα βήμα και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα