Ολυμπιακός: Ο Βεζένκοβ το 2ο καλύτερο ranking σε «ερυθρόλευκες» πρεμιέρες, στην κορυφή ο Μιλουτίνοφ

Ολυμπιακός: Ο Βεζένκοβ το 2ο καλύτερο ranking σε «ερυθρόλευκες» πρεμιέρες, στην κορυφή ο Μιλουτίνοφ

Newsroom
Βεζένκοφ
Ο Σάσα Βεζένκοβ «έγραψε» 39 βαθμούς στο ranking και αποτελεί την 2η καλύτερη επίδοση στην ιστορία του Ολυμπιακού όσον αφορά τα ματς της 1ης αγωνιστικής.

Ο Ολυμπιακός χρειάστηκε να πατήσει στο τέλος του αγώνα το πόδι στο γκάζι μέχρι να φτάσει στην τελική επικράτηση απέναντι στο Λαύριο με σκορ 93-75.

Εκείνος που «καθάρισε» με την απόδοσή του ήταν ο Σάσα Βεζένκοβ ο οποίος τελείωσε το ματς έχοντας 25 πόντους με 8/9 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 9/11 βολές, 9 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Συνολικά συγκέντρωσε 39 βαθμούς στο ranking το οποίο σύμφωνα με την Stoiximan GBL είναι το 2ο μεγαλύτερο στις «ερυθρόλευκες» πρεμιέρες.

Η πρώτη θέση ανήκει στον Νίκολα Μιλουτίνοφ από την 1η αγωνιστική της σεζόν 2018-19 ο οποίος είχε «γράψει» 42 βαθμούς σε ματς Ολυμπιακός-Χολαργός, ενώ και η 3η θέση ανήκει στον Σάσα Βεζένκοβ από την πρεμιέρα της σεζόν 2021-22 και δη σε ματς Ολυμπιακός-ΑΕΚ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα